«Βλέπεις τον έρωτα στα μάτια της...» - Ο Mente Fuerte "σπάει" τη σιωπή του για την σχέση του με την Μαρία Σολωμού

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Βλέπεις τον έρωτα στα μάτια της...» - Ο Mente Fuerte

Ο Mente Fuerte και η Μαρία Σολωμού έχουν τραβήξει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους το τελευταίο διάστημα, καθώς ο φωτογραφικός φακός συχνά τους πετυχαίνει μαζί, αλλά οι ίδιοι απαντούν αινιγματικά για την σχέση τους. Το βράδυ της Κυριακής 16/10, λοιπόν, ο διάσημος τράπερ κλήθηκε να απαντήσει στο After Dark για άλλη μία φορά σχετικά με το τι συμβαίνει ανάμεσά τους, ιδιαίτερα μετά το σκηνικό τους πάνω στην πίστα.

Έτσι, ο ίδιος εξήγησε πως την επέλεξε για το εξώφυλλό του, διότι θεωρεί πως αποτελεί μία μούσα του έρωτα, ωστόσο δεν καθόρισε τον δεσμό τους και τόνισε απλώς πως έχει δει τα δημοσιεύματα και δεν τον ενοχλούν, γιατί είναι μέρος της δουλειάς του το να ασχολούνται με την προσωπική του ζωή.

Η απάντηση του Mente Fuerte για την Μαρία Σολωμού

«Ποια είναι αυτή; Ωραίο! Ωραίο κορίτσι! Έχω δει κάποια σίριαλ που έχει παίξει. Φοβερή σαν ηθοποιός νομίζω. Αυτή που έκανε τη Ράνια στους Singles δεν είναι;», είπε ο Θέμης Γεωργαντάς

Με εκείνον να απαντά: «Έχεις δει το πρόσωπο της στο εξώφυλλο του άλμπουμ; Η Μαρία μας είναι… Τι να πω; Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Ήθελα να είναι στο εξώφυλλο γιατί η πρώτη που ήθελα ήταν πολύ ακριβή και πήγα στην αμέσως επόμενη. Γιατί κοιτάζεις αυτή τη γυναίκα και δεν βλέπεις τον έρωτα στα μάτια της; Δεν κάνει για μούσα του έρωτα;».

«Επειδή είμαστε κοντά, της έκανα την πρόταση για το εξώφυλλο γιατί θεωρώ ότι το αντιπροσωπεύει όλο αυτό και μπορεί να το στηρίξει 100%. Δεν με ενοχλούν οι φωτογραφίες και τα δημοσιεύματα. Αν η εικόνα δεν προσβάλλει εμένα ή τον άνθρωπο που συνοδεύω, αυτή είναι η δουλειά μου και αυτό που έχω επιλέξει να κάνω οπότε έχει τα υπέρ και τα κατά. Τώρα να βλέπουν εμένα να συνοδεύω την Μαρία, τιμή μου», συμπλήρωσε.

Οι δηλώσεις της ηθοποιού για τον τράπερ

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μίλησε η Μαρία Σολωμού το πρωί της Παρασκευής 30/9, την ώρα που βρισκόταν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος από ταξίδι που είχε κάνει στις Βρυξέλλες.

Η ηθοποιός λοιπόν μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα, ο οποίος δεν θα μπορούσε να μην την ρωτήσει για τον Mente Fuerte, με τον οποίο όπως όλα δείχνουν βρίσκονται σε σχέση και είναι μάλιστα πολύ ερωτευμένοι.

«Παιδιά είστε τρελοί; Κανένας Γιώργος δεν είναι εδώ μαζί μου. Μόνο κορίτσια είμαστε. Δεν ξέρω κανένα Γιώργο, μόνο τον Γιώργο Λιάγκα ξέρω» είπε η Μαρία Σολωμού.