«Ένιωσα πολύ άσχημα...» - Η συγγνώμη του Αρναούτογλου μετά από βίντεο για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη στο The 2night Show

Το λάθος που τον στεναχώρησε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Γρηγόρης Αρναούτογλου
Instagram / Γρηγόρης Αρναούτογλου

Το βράδυ της Δευτέρας 17/10 στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show βρέθηκε η Βασιλική Ανδρίτσου, η οποία μίλησε για ένα πολύ σημαντικό και προσωπικό της ζήτημα, ωστόσο στο σόου είχε προγραμματιστεί να προβληθεί και ένα αφιέρωμα που είχε ετοιμάσει η ομάδα σχετικά με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έχασε τη μάχη του με τον καρκίνο και έφυγε από τη ζωή (δείτε εδώ την προγραμματισμένη ανάρτηση της ανακοίνωσης του θανάτου του).

Δυστυχώς, όμως, επειδή πρόκειται για μαγνητοσκοπημένη εκπομπή, υπήρξαν μερικά προβλήματα τα οποία δεν επέτρεψαν στον παρουσιαστή να προλογίσει το βίντεο και να πει δύο λόγια για τον Ολυμπιονίκη, τον οποίο και γνώριζε. Έτσι, την ίδια ημέρα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μίλησε για το ζήτημα αυτό και απολογήθηκε από το κοινό του.

Η δημόσια συγγνώμη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

«Ζητάω συγγνώμη ένα τεχνικό πρόβλημα δεν έδειξε ποτέ τον πρόλογο και ένιωσα πολύ άσχημα που μπήκε έτσι απότομα η συνέντευξη χωρίς να πω κάποια λόγια για τον Αλέξανδρο... Είναι αυτά τα τεχνικά προβλήματα που είσαι στο σπίτι τα βλέπεις και λες "Θεέ μου, τι γίνεται τώρα..." Είχα την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας και θα το πω ξανά μέσα από το 2night show... Αλέξανδρε καλό ταξίδι σε ευχαριστούμε για ότι έκανες για εμάς, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.

Η σπαρακτική ανάρτηση της συζύγου του Ολυμπιονίκη, Δώρας Τσαμπάζη

Μια νέα ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Δώρα Τσαμπάζη, η σύζυγος του αδικοχαμένου Αλέξανδρου Νικολαϊδη, δύο μέρες την κηδεία του.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος δημοσίευσε μια σπαρακτική φωτογραφία με αφορμή την ημέρα που θα γιόρταζε τα γενέθλιά του ο σύζυγός της οποίο έφυγε μόλις στα 43 του χρόνια.

«Σαν σήμερα γεννήθηκες. Σαν σήμερα μου ζήτησες να παντρευτούμε. Σήμερα μόνο αυτό», έγραψε η Δώρα Τσαμπάζη στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε, ενώ συνόδεψε με το στίχο: «Φθονώ τους ανέμους που σε βλέπουν ακόμη».

Η συγκινητική ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη με αφορμή τα γενέθλια του Αλέξανδρου Νικολαϊδη