«Δεν της ευχήθηκα για την εγκυμοσύνη, έστειλα συλλυπητήρια...» - Το σχόλιο της Βρισηίδας Ανδριώτου για την Ιωάννα Τούνη

«Όλοι έχουμε τελειώσει μια φιλία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν της ευχήθηκα για την εγκυμοσύνη, έστειλα συλλυπητήρια...» - Το σχόλιο της Βρισηίδας Ανδριώτου για την Ιωάννα Τούνη

Καλεσμένη σε event με λαμπερούς καλεσμένους βρέθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου και παραχώρησε συνέντευξη στις τηλεοπτικές κάμερες. Ανάμεσα από τις ερωτήσεις που δέχτηκε, αφορούσε και την Ιωάννα Τούνη και την σχέση τους σήμερα.

Οι δυο πρώην κολλητές να θυμίσουμε πως τσακώθηκαν καθώς σύμφωνα με την εγκυμονούσα, η Βρισηίδα πήγε με τον άνδρα που διέρρευσε το ροζ βίντεο της σε πισίνα ξενοδοχείου, με την ίδια όμως να το αρνείται λέγοντας πως συναντήθηκαν τυχαία και τον βοήθησε με το κινητό του (δείτε εδώ αναλυτικά την ανάρτηση που είχε κάνει η Ιωάννα).

Τούνη και Ανδριώτου λοιπόν σήμερα δεν έχουν καμία σχέση και αρκετές φορές έχουμε δει την Ιωάννα να μην θέλει να μιλάει για την πρώην φίλη της ή να πετάει τα "καρφιά" της.

Το σχόλιο της Βρισηίδας για την εγκυμοσύνη της Τούνη

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε στο event για τις σχέσεις τους, απάντησε: «Άκουσα ότι η Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος, δεν ζω σε άλλο πλανήτη. Δεν της ευχήθηκα για την εγκυμοσύνη, εγώ της έστειλα συλλυπητήρια για τη μητέρα της και μέχρι εκεί. Δεν χρειάζεται να στείλω μήνυμα για να γίνει επανασύνδεση. Όλοι έχουμε τελειώσει μια φιλία δεν είμαστε οι πρώτες ούτε οι τελευταίες».

Το σχόλιο που είχε κάνει ο Αλεξάνδρου για το μήνυμα της Βρισηίδας στην Τούνη

Τα χρόνια ωστόσο πέρασαν, τα δύο μοντέλα έκαναν άλλες επιλογές και παρέες και ο θυμός με τον καιρό ξεθύμανε. Μάλιστα, μέσω του Δημήτρη Αλεξάνδρου αποκαλύφθηκε την Τρίτη 5/7 στo Super Κατερίνα πως η Βρισήδα έστειλε ένα μήνυμα στην Ιωάννα με το που βγήκε από το Survivor 5 πληροφορούμενη την τραγική είδηση για τον θάνατο της μητέρας της.

«Η Βρισηίδα τα ξαναβρήκε με την Ιωάννα; Έτσι διάβασα» ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. «Όχι, απλά έστειλε ένα συλλυπητήρια για τον θάνατο της μαμάς της» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.