«Είναι πάρα πολύ άσχημο...» - Πυρ και μανία η Παναγιωτακοπούλου με την ερώτηση της δημοσιογράφου για τον Πηλαδάκη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είναι πάρα πολύ άσχημο...» - Πυρ και μανία η Παναγιωτακοπούλου με την ερώτηση της δημοσιογράφου για τον Πηλαδάκη

Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 5, ωστόσο όσο πλησιάζει ξανά ο καιρός για τον έκτο κύκλο του ριάλιτι (δείτε εδώ ποιος παίκτης έχει υπογράψει ήδη για το All Star Game), δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί από τους δημοσιογράφους για την συμμετοχή της σε αυτόν.

Έτσι, λοιπόν, την Τρίτη 18/10 μιλώντας στην κάμερα του Happy Day απάντησε γι' αυτό, αλλά δεν μπόρεσε να συνεχίσει, καθώς εκνευρίστηκε με την ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το γεγονός πως ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης μπορεί να μην την άφηνε να βρεθεί ξανά στην εξωτική παραλία του σόου.

Ο εκνευρισμός της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στον "αέρα" του Happy Day

«Ακούγεται όλο αυτό και γενικά είναι πάρα πολύ άσχημο να λέει κάποιος ότι αν θα με άφηνε ο Κώστας Πηλαδάκης να πάω. Εγώ έχω να πω ότι σαν Ναυσικά είμαι ανεξάρτητη προσωπικότητα και παίρνω τις αποφάσεις μόνη μου, δεν περιμένω κανένας να μου δώσει άδεια.

Σαφώς και συζητάς κάποια πράγματα με τον σύντροφό σου, αλλά την τελική απόφαση την παίρνεις πάντα εσύ ο ίδιος. Και αυτό πρέπει να έχουν στο μυαλό τους όλες οι γυναίκες. Καμία γυναίκα δεν είναι κτήμα κανενός. Αυτά έχω να πω και χαιρετώ»», τόνισε.

Η εντυπωσιακή υποδοχή του Πηλαδάκη στο μοντέλο όταν επέστρεψε από το Survivor

Μετά από 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επέστρεψε στην Ελλάδα, αφού αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 5. Στο αεροδρόμιο την περίμεναν πολλοί θαυμαστές και δημοσιογράφοι, όμως ο μεγαλύτερος της θαυμαστής την περίμενε στο σπίτι της. Ο λόγος για τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη.

Μάλιστα ο αγαπημένος της είχε ετοιμάσει ένα πάρτυ υποδοχής, για να νιώσει και πάλι όμορφα, μετά το πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να εγκαταλείψει το ριάλιτι επιβίωσης.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Κώστας Πηλαδάκης πολλές φορές στήριζε την σύντροφό του, είτε μέσω δημοσιών μηνυμάτων στο Instagram είτε μέσω ενθαρρυντικών μηνυμάτων που της έστελνε στα έπαθλα επικοινωνίας.

Η συνάντηση τους έδειξε σε όλους ότι ο έρωτας τους, όχι μόνο δεν έσβησε αυτούς τους 5 μήνες αλλά δυνάμωσε περισσότερο. Μάλιστα στο βίντεο που ανέβασε το μοντέλο στα social media, οι δυο τους αντάλλαξαν ένα φιλί μακράς διάρκειας που αντικατοπτρίζει όλα όσα νιώθουν και το πόσο έχει λείψει ο ένας στον άλλο.