«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα μείνει έγκυος γιατί...» - Άφωνοι στο πλατό του Happy Day με την δήλωση που προβλήθηκε

Μία δήλωση που σίγουρα θα σχολιαστεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα μείνει έγκυος γιατί...»  - Άφωνοι στο πλατό του Happy Day με την δήλωση που προβλήθηκε

Ο Λάκης Γαβαλάς δεν έχει αφήσει σε ησυχία την Ηλιάνα Παπαγεωργίου το τελευταίο διάστημα, καθώς από τη μία σχολιάζει τα κιλά της και από την άλλη σχολιάζει τις κινήσεις της και τον τρόπο που την παρουσιάζουν στην τηλεόραση.

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, δηλαδή, βρήκε την ευκαιρία να δηλώσει πως μάλλον όλο κάτι συμβαίνει με την ζωή της, ώστε να παραμένει στην επικαιρότητα, Δεν δίστασε, λοιπόν, να πει πως μέχρι και έγκυος θα μπορούσε να μείνει για να γίνεται συζήτηση γύρω από το όνομά της.

"Κόλαφος" ο Λάκης Γαβαλάς για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Με έχεις ακούσει να τραγουδάω; Έχουν φύγει καρέκλες, ποτήρια… Έλα ντε, τι γίνεται με το My Style Rocks; Εγώ νομίζω ότι πιο εύκολα θα πήγαινα στο Hollywood και θα είχα κάνει μια ταινία στο Netflix παρά να περιμένω αυτό. Δεν ξέρω ποια θα είναι παρουσιάστρια», είπε αρχικά ο σχεδιαστής.

Και συμπλήρωσε για το μοντέλο: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έγκυος, θα γεννήσει… Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα μείνει έγκυος γιατί κάτι πρέπει να έχουμε να λέμε. Μήπως να βάλουμε ένα αγόρι στην παρουσίαση;».

Αυτός είναι ο νέος σύντροφός της

Σας είχαμε αναφέρει εδώ και αρκετούτσικo καιρό πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όχι μόνο έχει ξεπεράσει τη σχέση της με τον Snik, αλλά έχει γυρίσει τελείως σελίδα στη ζωή της, μιας και είναι ξανά ερωτευμένη, γεγονός που αποκαλύφθηκε μέσα από την κάμερα του Love it το μεσημέρι της Τετάρτης 6/7.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια πέρασε το καλοκαίρι της στα Κουφονήσια όπως έχουμε καταλάβει όλοι εδώ και αρκετό καιρό και όπως ανέφεραν στην εκπομπή, εκεί πιθανόν ήταν μαζί του. Στο βίντεο που προβλήθηκε φάνηκε ξεκάθαρα πως είναι πολύ αγαπημένοι ο ένας με τον άλλον, και αυτό το μαρτυρούν οι αγκαλιές και τα φιλιά!