«Έκλαιγα όταν ήμουν μόνος μου» - Συγκίνηση στο πλατό της "Ελένης" με την επιστροφή του μπαμπά Γιώργου Τσούλη

«Μου κόπηκαν τα πόδια»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έκλαιγα όταν ήμουν μόνος μου» - Συγκίνηση στο πλατό της

Λίγο καιρό μετά τον γάμο του με την σύντροφό του, Μαριαλένα, (δείτε εδώ φωτογραφίες από το μυστήριο), ο Γιώργος Τσούλης έγινε μπαμπάς και δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος. Την Τρίτη 18/10 επέστρεψε στο πλατό της "Ελένης", μάλιστα, και μίλησε για πρώτη φορά για τον νέο του ρόλο.

Η ζωή του πλέον έχει αλλάξει για πάντα και το αντιλήφθηκε από την πρώτη στιγμή, ωστόσο αυτό για τον ίδιο είναι μόνο καλό, διότι ένιωθε έτοιμος να αποκτήσει παιδιά και βλέποντας το πρόσωπο του παιδιού του ανατριχιάζει ολόκληρος. Τα λόγια του συγκίνησαν το πλατό και ιδιαίτερα την Ελένη Μενεγάκη, η οποία ξεφυσούσε από χαρά.

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Τσούλη ως πατέρας και η συγκίνηση της Μενεγάκη

«Α ρε Γιώργο! Μας τρέλανες, χαρήκαμε για σένα! Να σου ζήσει ο μπέμπης, αυτό το νέο μέλος της ολόφρεσκης οικογένειάς σου! Ένας γεννάει, όλοι χαιρόμαστε», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Είμαι τρελαμένος, δεν υπάρχουν λόγια! Εσύ με καταλαβαίνεις και ο κόσμος στο σπίτι με καταλαβαίνει. Παιδιά είναι κάτι πιο πάνω και από εμάς. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Εν τω μεταξύ δεν μου μοιάζει πολύ και λέω μήπως έχω κάνει λάθος. Ήταν να πάμε στο νοσοκομείο 5:30 το πρωί.

Έβλεπα τους άλλους μπαμπάδες να περιμένουν καθιστοί. Εγώ που να κάτσω; Ήμουν πάνω κάτω, με το που ακούω τον κωδικό μου, έπιασα έναν μπαμπά και λέω που να πάω; Μέχρι να πάω εκεί, η απόσταση ήταν τεράστια. Έχω φόρτιση. Είμαι λίγο περήφανος, έκλαιγα όταν ήμουν μόνος μου και σκεφτόμουν τι δημιουργήσαμε. Μου κόπηκαν τα πόδια όταν με ενημέρωσαν ότι η μητέρα και το παιδί είναι καλά. Ήμουν χαμένος όταν μου το έφεραν, δεν ήξερα τι να κάνω.

Δεν μου έμοιαζε και σκέφτηκα να το στείλω για DNA. Του μιλούσα και του έλεγα καλωσόρισες! Το σώμα της γυναίκας είναι θαυμάσιο, είναι μαγικό όλο αυτό. Ό,τι και αν έχω καταφέρει στην καριέρα μου, δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό το θαύμα» εξομολογήθηκε ο ίδιος.

Μάλιστα, αργότερα αποκάλυψε: «Χθες έλεγα στη γυναίκα μου μόνο ναι… Όταν έφευγα από το νοσοκομείο το βράδυ μέσα στο αμάξι συγκινούμουν, γιατί έβλεπα το παιδάκι που χασμουριόταν, που φτερνιζόταν, που ήταν τόσο γλυκά όλα στο παιδάκι μου, που είπα στον εαυτό μου που ότι κι αν έχω κάνει στη δουλειά μου, στην καριέρα μου, ό,τι χαρά και να μου έχει δώσει η δουλειά μου και ό, τι πρόκειται να μου δώσει αυτή η δουλειά δεν πρόκειται να συγκριθεί με αυτό το θέμα… και εσείς που είστε γονείς με καταλαβαίνετε… Δεν συγκρίνεται ό,τι και να μας φέρει η ζωή, όσα λεφτά και να μας φέρει η ζωή, το λέω και ανατριχιάζω… είναι ένα θαύμα…».

Με την Μενεγάκη να αναφωνεί: «Ήσουν έτοιμος να γίνεις μπαμπάς».

Η πρώτη φωτογραφία του μωρού από το μαιευτήριο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, καθώς πριν μερικές ώρες ήρθε στον κόσμο το μωράκι του, καρπός του έρωτα του, ολοκληρώνοντας έτσι την οικογενειακή του ευτυχία.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Γιώργου Τσούλη, Μαριαλένα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και η χαρά που νιώθουν δεν περιγράφετε. Ο σεφ δημοσίευσε στο Instagram του φωτογραφίες από το μαιευτήριο.

«14.10.2022 ήρθε στη ζωή το παιδάκι μας… το δικό μας ΘΑΥΜΑ! Τα συναισθήματά μας είναι απερίγραπτα.. ένα τόσο δα πλασματάκι που μας έφερε τόσο μεγάλη χαρά!! Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Μαριαλένα μου, που μου έκανε το καλύτερο δώρο.. Ευχαριστούμε πολύ τη γιατρό μας @sofiadiamantop που ξέρει πολύ καλά ότι χωρίς εκείνη δεν θα είμασταν σήμερα εδώ!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης ο Γιώργος Τσούλης (που συγκλόνισε μιλώντας για την νευρική ανορεξία).