«Οι Έλληνες άντρες είναι κούκλοι» - Τα είπε όλα με μία φράση η νέα instructor του GNTM, Μαίρη Βυτινάρος

Έχει, όμως, ένα παράπονο από αυτούς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Οι Έλληνες άντρες είναι κούκλοι» - Τα είπε όλα με μία φράση η νέα instructor του GNTM, Μαίρη Βυτινάρος

Η Μαίρη Βυτινάρος είναι ένα πρόσωπο που μπήκε στο GNTM 5 και αμέσως ξεσήκωσε αντιδράσεις, ιδιαίτερα αν λάβει κανείς υπόψιν του τα σχόλια του Λάκη Γαβαλά ή της Θεοδώρας Ρασέλ, η οποία συμμετείχε παλαιότερα στον διαγωνισμό.

Παρόλα αυτά, η ίδια είναι πολύ ικανοποιημένη με το γεγονός πως βρίσκεται στο σόου και βοηθάει τα κορίτσια του διαγωνισμού. Αυτό, μάλιστα, επιβεβαίωσε και μέσα από την συνέντευξή της στο Breakfast at Star, κατά την οποία, όμως, μίλησε και για πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα.

Οι δηλώσεις της Μαίρης Βυτινάρος

«Είμαι εντάξει με την Αμερική, ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Είχα πει στην φίλη μου ότι θα ήθελα να κάνω κάτι στην τηλεόραση, όπως το GNTM. Τρεις βδομάδες μετά επικοινώνησε μαζί μου η παραγωγή. Ήμουν σε φάση It’s meant to be! Είπα πάω στην Ελλάδα, γεια σας!», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Οι Έλληνες άντρες είναι κούκλοι! Δεν με φλερτάρουν πολύ, ίσως φταίει το ύψος μου, είμαι πολύ ψηλή. Δεν ξέρω γιατί. Να ξέρετε ότι είμαι πολύ φιλική! Όταν ήμουν μικρή ήμουν αγοροκόριτσο, δεν σκεφτόμουν να γίνω μοντέλο. Θυμάμαι ότι ο νονός μου είπε ότι θα πρέπει να γίνω μοντέλο. Ήθελα να γίνω τενίστρια».

Για το GNTM, απάντησε: «Περνάω τέλεια! Μου αρέσει πάρα πολύ, είναι challenge και πολύ διαφορετικό. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερη ομάδα. Έχω στο μυαλό μου τέσσερις κοπέλες που θα είναι στον τελικό. Με τον Χρήστο Μπίρμπα κάνουμε πλάκα όλη την ώρα. Είμαστε εκεί να δώσουμε αγάπη στα κορίτσια. Έχω πολλές εμπειρίες σε αυτόν τον χώρο και είναι ωραίο να μοιράζομαι αυτά τα πράγματα στα κορίτσια. Να ξέρουν τι θα γίνει έξω από τον διαγωνισμό».

Οι ημίγυμνες φωτογραφίες της που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο

Ήρθε για να... προκαλέσει και η πρώτη που προκάλεσε ήταν αυτή που αντικατέστησε: την Σοφία Χατζηπαντελή (δείτε την ανάρτηση που έκανε για εκείνη). Η Μαίρη Βυτινάρος στο GNTM θα έχει το ρόλο της model instructor και θα μάθει στις υποψήφιες παίκτριες να ποζάρουν, ενώ δεν αποκλείεται να έχει και ρόλο γκεστ κριτή.

Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα διεθνώς, έχει ύψος 1.80 μ. και εκπροσωπείται από κορυφαία - παγκοσμίως - πρακτορεία μοντέλων. Στο βιογραφικό της μετράει συνεργασίες με διάσημους οίκους μόδας, μεταξύ των οποίων είναι οι Ellipse Lingerie, Guess, Ralph Lauren, Versace, ενώ έχει συμμετάσχει σε καμπάνιες με μαγιό και εσώρουχα.

Γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1992 στην Ελλάδα, αλλά μεγάλωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Από μικρή της άρεσε η μόδα. Το 2012 συμμετείχε στα καλλιστεία Miss Universe Australia όπου βγήκε δεύτερη, ενώ σε εκδήλωση της Tag Heuer για γκραν πρι της Formula 1 το 2016, πόζαρε για μία φωτογραφία με τον οδηγό Ντάνιελ Ρικιάρντο.

Η Μαίρη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, το προφίλ της στο Instagram αριθμεί 134.000 followers και είναι απόλυτα λογικό με το υλικό που δημοσιεύει...

Μαίρη Βιτινάρος γυμνό

Μαίρη Βιτινάρος gntm

Μαίρη Βιτινάρος gntm 5 σέξι φωτογραφίες

Μαίρη Βιτινάρος Σοφία Χατζηπαντελή