Πέτρος Λαγούτης: «Τους το είπα πριν από...» - Πως αποκάλυψε στα παιδιά του τον εθισμό του με τον τζόγο

Ο ηθοποιός μίλησε "ανοιχτά" για όλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέτρος Λαγούτης: «Τους το είπα πριν από...» - Πως αποκάλυψε στα παιδιά του τον εθισμό του με τον τζόγο

Ο Πέτρος Λαγούτης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στους Παγιδευμένους αυτή τη σεζόν, μία σειρά που απόψε (19/10) δεν θα προβληθεί (δείτε εδώ γιατί), βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 την Τρίτη 18/10 και μίλησε "ανοιχτά" για όλα.

Ένα από τα σημεία της συνέντευξής του που κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού ήταν η αναφορά του στον εθισμό που αντιμετώπιζε με τον τζόγο και τον τρόπο που μίλησε για την απεξάρτησή του στα δύο του παιδιά. Ο ηθοποιός εξήγησε πως ήθελε να είναι απόλυτα ειλικρινής απέναντί τους και δεν ήθελε να μάθουν τι συνέβη από κάποιον άλλο.

Πως αποκάλυψε ο Πέτρος Λαγούτης στα παιδιά του τον εθισμό του με τον τζόγο

«Ήταν μια δική μου ανάγκη να μιλήσω γι’ αυτό στα παιδιά μου. Δεν ήθελα ποτέ κανείς να πει κάτι στα παιδιά μου που δεν θα το είχαν μάθει από εμένα. Τους το είπα πριν από 5-6 χρόνια, όταν ήταν 14 και 11.

Το συζητήσαμε με την Μυρτώ παρούσα. Το κατάλαβαν. Είχαν απορίες, τις εξηγήσαμε. Με τα χρόνια κατάλαβαν τι μου έκανε εμένα αυτό και τη διαφορά που είχα εγώ όταν βγήκα από αυτό», εξομολογήθηκε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να βγω. Τώρα όχι απλά δεν μου λείπει, δεν μπορώ να καταλάβω πώς ήμουν εγώ σε αυτό. Είναι σαν να ήταν ένας άλλος άνθρωπος. Κοιτάω πίσω και βλέπω έναν άλλον Πέτρο. Έχασα τον εαυτό μου και κλήθηκα να τον ξαναβρώ».

Για ποιο λόγο έδιωξαν τον μεγάλο του γιο από το Θέατρο Τέχνης

Το βράδυ της Τετάρτης (28/9) ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «The 2night show» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, δεν δίστασε να μιλήσει και για τα παιδιά του, καθώς τους έχει τεράστια αδυναμία.

Από την άλλη, ο γνωστός ηθοποιός δεν έχει διστάσει να αναφερθεί παλιότερα και για τον εθισμό που είχε στον τζόγο - δείτε εδώ αναλυτικά την εξομολόγησή του.

«Ο Δημήτρης, ο μεγάλος μου γιος τελείωσε το πρώτο έτος του Θεάτρου Τέχνης όμως επειδή έκανε έναν μικρό ρόλο στο “Έτερος Εγώ” κάτι που το Θέατρο Τέχνης δεν δέχεται τον έδιωξαν. Τώρα περιμένουμε να δούμε αν θα πάει σε κάποια άλλη σχολή ή αν θα ξαναπάει στο Θέατρο Τέχνης αλλά από την αρχή… Δεν έχουν πρόβλημα μόνο με την τηλεόραση, ούτε στο θέατρο αφήνουν τα παιδιά να παίξουν ενώ φοιτούν.

Του έχω μιλήσει για τις δυσκολίες του χώρου αλλά του έχω πει πως δεν πρέπει να επηρεαστεί ποτέ από το γεγονός πως τα πράγματα σε μένα και τη μητέρα του πήγαν καλά στη δουλειά. Υπάρχουν χιλιάδες ταλαντούχοι ηθοποιοί που περνάνε δύσκολα.

Από εκεί και πέρα θέλω και τα δυο παιδιά μου να κάνουν αυτό που θέλουν… Ο Δημήτρης έγινε vegan και με έχει επηρεάσει και εμένα. Έχω ελαττώσει αρκετά το κρέας.Ο μικρός μου γιος (δείτε εδώ φωτογραφία του), είναι 16.5 ετών τώρα, παίζει ποδόσφαιρο στον Ιονικό και κάνει μια άλλη σοβαρή προσπάθεια. Προσπαθεί να παίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο. Κι εκεί τα πράγματα είναι δύσκολα».

Για τη σειρά Παγιδευμένοι

«Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι ιδιαίτερος τύπος. Είναι πολύ ωραίο παιδί. Είναι μια κατηγορία μόνος του. Στην αρχή λες “τι φάση;”. Αλλά τελικά λες είναι και γ@@ω τα παιδιά. Είναι πολύ ντόμπρος, πολύ ευθύς και ότι έχει να πει στο λέει. Εξαιρετική όμως είναι και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντούροφ. Αυτή η κοπέλα θα μείνει. Στο λέω και να με θυμηθείς.

«Είναι μια δολοφονία που χωρίς να το γνωρίζουμε από την αρχή, άμεσα εμπλεκόμενοι είναι οι δυο πρωταγωνιστές μας… Εγώ είμαι αστυνόμος πάλι… Δε ξέρω γιατί με διαλέγουν σε αυτόν τον ρόλο πάντα».