«Δεν κοιμηθήκαμε...» - Οι πρώτες μέρες του Γιώργου Τσούλη με τον νεογέννητο γιο του στο σπίτι

«Μαμάκιας ρε παιδί μου»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν κοιμηθήκαμε...» - Οι πρώτες μέρες του Γιώργου Τσούλη με τον νεογέννητο γιο του στο σπίτι

Ο Γιώργος Τσούλης επέστρεψε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, μετά την γέννηση του παιδιού του και τα πρώτα του λόγια συγκίνησαν ολόκληρο το πλατό. Την Τετάρτη 19/10, πριν ξεκινήσει να μαγειρεύει για άλλη μία φορά, η παρουσιάστρια τον ρώτησε για τα πρώτα του βράδια με τον γιο του στο σπίτι.

Ο ίδιος, λοιπόν, εξήγησε πως υπάρχει κούραση και πολύ αυπνία, διότι ο μικρός ξυπνούσε συχνά μέσα στο βράδυ, ενώ δήλωσε πως πρόκειται για μαμάκια, αφού μέχρι στιγμής θέλει μόνο την αγκαλιά της μητέρας του, της Μαριαλένας.

Τα πρώτα βράδια του Γιώργου Τσούλη με το μωρό στο σπίτι

«Δεν κοιμηθήκαμε. Ταίζαμε. Εγώ δύο η ώρα τα ξημερώματα ξύπνησα. Μετά η Μαριαλένα πήρε το 5 - 8. Αλλά από τις 5 και μετά δεν κοιμόταν με τίποτα. Τι του έλεγα τι θα μαγειρέψω σήμερα εδώ πέρα, τι μαγειρέψαμε στο στούντιο. Την Μαριαλένα θέλει. Μαμάκιας ρε παιδάκι μου», είπε χαρακτηριστικά.

Η πρώτη ανάρτηση του σεφ από το μαιευτήριο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, καθώς πριν μερικές ώρες ήρθε στον κόσμο το μωράκι του, καρπός του έρωτα του, ολοκληρώνοντας έτσι την οικογενειακή του ευτυχία.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Γιώργου Τσούλη, Μαριαλένα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και η χαρά που νιώθουν δεν περιγράφετε. Ο σεφ δημοσίευσε στο Instagram του φωτογραφίες από το μαιευτήριο.

«14.10.2022 ήρθε στη ζωή το παιδάκι μας… το δικό μας ΘΑΥΜΑ! Τα συναισθήματά μας είναι απερίγραπτα.. ένα τόσο δα πλασματάκι που μας έφερε τόσο μεγάλη χαρά!! Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Μαριαλένα μου, που μου έκανε το καλύτερο δώρο.. Ευχαριστούμε πολύ τη γιατρό μας @sofiadiamantop που ξέρει πολύ καλά ότι χωρίς εκείνη δεν θα είμασταν σήμερα εδώ!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης ο Γιώργος Τσούλης (που συγκλόνισε μιλώντας για την νευρική ανορεξία).