Άλλη ανακοίνωση περίμεναν να κάνει, άλλη τελικά έκανε - Πολύ ευχάριστα νέα για την Ελένη Φουρέιρα

Η ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/foureira
Instagram/foureira

Τους τελευταίους μήνες πολύ έντονες οι φήμες που θέλουν την Ελένη Φουρέιρα να περιμένει το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία. Το ζευγάρι μένει σε ένα απίστευτο σπίτι στα Νότια Προάστια και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η τραγουδίστρια μέσα από αυτό, δεν αφήνουν τις φήμες να σταματήσουν, καθώς η κοιλίτσα της φαίνεται φουσκωμένη στις περισσότερες.

Όλα ξεκίνησαν όταν ακύρωσε την καλοκαιρινή της περιοδεία λόγω υγείας, ενώ στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση μετά από μήνες έδειξε να είναι τρομερά εκνευρισμένη που την τραβούσε η κάμερα.

Και ενώ όλοι περιμένουν να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, αφού ειδικά οι θαυμαστές της έχουν ξετρελαθεί στην ιδέα να κάνει παιδάκι, τελικά ανακοίνωσε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Η ανακοίνωση της Ελένης Φουρέιρα στο Instagram

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μια ανακοίνωση για το τραγούδι της El Telephone, που κάνει συγκλονιστική επιτυχία.

Φωτογραφίες από το σπίτι τους

Η διακόσμηση του σπιτιού τους είναι λιτή και κυριαρχούν τα ήρεμα χρώματα, ενώ μάλιστα υπάρχει και κήπος με αρκετό πράσινο. Όσον αφορά στους εσωτερικούς χώρους της κατοικίας τους, το σαλόνι είναι αρκετά μεγάλο. Υπάρχουν λευκοί καναπέδες και minimal αισθητικής διακοσμητικά, ενώ ακόμα μια μεγάλη τζαμαρία που οδηγεί στον εξωτερικό χώρο επιτρέπει στο φως του ήλιου να μπαίνει μέσα. Άλλωστε, τα φυτά εσωτερικού χώρου που υπάρχουν χρειάζονται τις ακτίνες του.

Παράλληλά, η Ελένη Φουρέιρα μας έχει δώσει και μια μικρή γεύση από το υπνοδωμάτιό τους, όπου επίσης κυριαρχεί η λιτή διακόσμηση, το φως και οι καθρέφτες, ενώ υπάρχει και χώρος γκαρνταρόμπας.

Σε κάθε περίπτωση, ο χώρος είναι ονειρικός, με πολλά τετραγωνικά στη διάθεση τους, πισίνα και έναν κήπο, που ο καθένας θα ήθελε να ηρεμεί, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Κουζίνα Φουρέιρα

Φουρέιρα και Μποτία

Φουρέιρα και Μποτία σπίτι

Φουρέιρα και Μποτία σχέση

Φουρέιρα και Μποτία χωρισμός

Φουρέιρα και Μποτία γάμος

Φουρέιρα και Μποτία σχέση ζευγάρι

Φουρέιρα και Μποτία κέρατο

Φουρέιρα και Μποτία φωτογραφίες από το σπίτι

Φουρέιρα και Μποτία χωρισμός

Φουρέιρα και Μποτία μαζί ξανά