Κολωνός: «Μου θυμίζει μία σχέση στο λύκειο...» - "Κόλαφος" ο Πέτρος Κουσουλός για τον δικηγόρο του 34χρονου

Επική απάντηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: «Μου θυμίζει μία σχέση στο λύκειο...» -

Ο Πέτρος Κουσουλός είναι ένας δημοσιογράφος που έχει αποδείξει πως δεν το βάζει κάτω και σε κάθε περίπτωση, όπως αυτή με τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό, προσπαθεί να βρίσκει στοιχεία και να στριμώχνει τους υπεύθυνους. Αυτό, όμως, του έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την μήνυση που δέχθηκε από τον Αλέξη Κούγια.

Το πρωί της Πέμπτης 20/10, μάλιστα, ο ίδιος δέχθηκε μία επίθεση από τον δικηγόρο του 34χρονου άνδρα που εμπλέκεται στην υπόθεση της ανήλικης από τα Σεπόλια, Α. Θεοδωρόπουλο, στην Super Κατερίνα, γεγονός που προκάλεσε την οργή της παρουσιάστριας και των συναδέλφων της στο πλατό του ALPHA.

Η απάντηση του Πέτρου Κουσουλού στον δικηγόρο του 34χρονου από τον Κολωνό

Έτσι, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο πλατό του STAR, στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει σε όσα ακούστηκαν εις βάρος του και να "κλείσει μερικά στόματα".

«Εμένα μου θυμίζει μια σχέση στο Λύκειο που είχε εμμονικές τάσεις μαζί μου. Δεν ξέρω εάν αυτό μπορεί να εξηγηθεί επιστημονικά», είπε χαρακτηριστικά.

Τι δήλωσε η δικηγόρος του συλληφθέντα για την ανήλικη

Οι εξελίξεις ολοένα και πιο καταιγιστικές γίνονται με το πέρασμα των ημερών αναφορικά με την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό. Συγκεκριμένα, όπως είδαμε εχθές (19/10) η ανακρίτρια έκρινε προφυλακιστέους τους 2 από τους 3 συλληφθέντες -δείτε εδώ αναλυτικά την απολογία τους.

Για τον τρίτο, έναν 36χρονο, ανέκυψε διαφωνία ανάμεσα σε ανακρίτρια και εισαγγελέα και η ποινική του μεταχείριση θα αποφασιστεί από το δικαστικό συμβούλιο τις επόμενες ημέρες.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσαν λίγο αργότερα οι δηλώσεις της δικηγόρου, Γιώτα Παντελεάκη του 34χρονου αναφορικά με την 12χρονη αφού δεν δίστασε να ρωτήσει τους δημοσιογράφους αν έχουν δει φωτογραφία της ανήλικης.

«Η κοπέλα είναι ψηλή και εύσωμη και φαίνεται 18 με 20 ετών και, μην γνωρίζοντας, βγήκε ένα βράδυ μαζί της. Έχετε δει φωτογραφίες; Είδα τις φωτογραφίες του παιδιού. Είναι πάρα πολύ ψηλή και εύσωμηΠλασαρίζονταν στο σάιτ ως 17χρονη, όταν την είδε πίστευε ότι ήταν 18 με 20 και κατηγορείται ότι εν γνώση του προέβη σε ασελγή πράξη».

«Πριν κάνετε τις δημοσιεύσεις που έχετε κάνει. θα πρέπει να είχατε ελέγξει αυτό το παιδί. Φαινόταν 12, φαινόταν 5, φαινόταν 25… Δε φαίνεται ότι είναι 12».