«Ας αλλάξουν κανάλι!» - Η "αφοπλιστική" απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη στους επικριτές του

«Πάντοτε αισθανόμουν ένα βάρος»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ας αλλάξουν κανάλι!» - Η

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα, το πρωί της Πέμπτης 20/10, και αναφέρθηκε σε όλα τα σχόλια που ακούει σχετικά με τις δηλώσεις του για τους γκέι ανθρώπους, αλλά και όσους ανήκουν γενικότερα στην LGBTQ+ κοινότητα,

Ο ίδιος έχει αντιμετωπίσει πολύ δύσκολες καταστάσεις στο παρελθόν λόγω της σεξουαλικότητάς του και γι' αυτό εξηγεί πως δεν σκοπεύει να σταματήσει να μιλά για τέτοιου είδους θέματα, καθώς γνωρίζει πως εξαιτίας του παίρνουν κουράγιο και δύναμη πολλά άτομα.

Η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη στους επικριτές του

«Πάντοτε αισθανόμουν ένα βάρος και μία ευθύνη, ώστε να περάσει το σωστό μήνυμα από τα λεγόμενά μου. Μου έχουν πει πολλοί ότι έχουν βοηθηθεί από τοποθετήσεις μου.

Έχω πάρει πολλά και συγκινητικά μηνύματα, υπήρξαν πολλά ομοφυλόφιλα παιδιά και γονείς που μου είπαν ότι τους έδωσα θάρρος. Αν κάποιους τους κούρασα με τις τοποθετήσεις μου ας αλλάξουν κανάλι, ας ξεκουραστούν. Ξέρω που μιλάω», είπε χαρακτηριστικά.

Έξω φρενών ο ηθοποιός με τις φήμες που κυκλοφόρησαν για τον ίδιο

Στις φήμες που τον ήθελαν να είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές απάντησε ο Γιώργος Καπουτζίδης, μιας και ήδη από χθες 20/9 έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος στα social media με το θέμα αυτό, την ώρα που ετοιμάζει την νέα του σειρά.

Συγκεκριμένα λοιπόν ήθελαν τον ηθοποιό να είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές, με αποτέλεσμα να προκληθούν πολλές αντιδράσεις, οι οποίες πήγαζαν από το γεγονός ότι θα συνυπήρχε με πολιτικούς που κατά το παρελθόν είχαν μιλήσει άσχημα για τους ομοφυλόφιλους, είχαν ταχθεί ενάντια στο σύμφωνο συμβίωσης και γενικώς δεν ήταν υπέρ των ίσων δικαιωμάτων.

Το όνομα του λοιπόν χθες ήταν νο1 trend στο Twitter για αυτό και χρειάστηκε ο ίδιος να ξεκαθαρίσει μια και καλή την κατάσταση, με δύο αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στη μία έλεγε: «Έχω δηλώσει δεκάδες φορές ότι δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ με την πολιτική και καμία όρεξη να ενταχθώ σε κανένα κόμμα. Τι δεν καταλαβαίνετε;», ενώ σε μία άλλη ανέφερε: «Ανήκω στις γάτες μου. Πουθενά αλλού». Μάλιστα, συμπλήρωσε και το παρακάτω: «Εν τω μεταξύ, επειδή είχα πρόβα μέχρι αργά, τώρα κατάλαβε τι έγινε. Για να βρίσεις κάποιον στα social media, δεν χρειάζεται να πει ή να κάνει κάτι. Απλώς πρέπει να έχεις εσύ, μέσα σου, την ανάγκη να βρίσεις».