«Οι περισσότεροι δεν την στήριξαν» - Τα σχόλια του Χρήστου Φερεντίνου για την δικαστική διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη

«Η δικαιοσύνη είναι αργή στην Ελλάδα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Οι περισσότεροι δεν την στήριξαν» - Τα σχόλια του Χρήστου Φερεντίνου για την δικαστική διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Kατερίνα” και τον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε το πρωί της Πέμπτης 20/10 ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη δικαστική διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη για την υπόθεση κακοποίησης που έχει καταγγείλει η ηθοποιός από το 2018.

Ο γνωστός παρουσιαστής που υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιός και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τόνισε πως βρίσκεται στο πλευρό της και την στηρίζει ωστόσο πολλοί συνάδελφοί της δεν τη στήριξαν και δεν πήραν θέση.

Τα σχόλια του Χρήστου Φερεντίνου για την δικαστική διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη

«Δε ξέρω αν θα είμαι παρών στο δικαστήριο της Σοφίας πάντως είμαι δίπλα της σε αυτό. Αυτό είναι δεδομένο. Έχει 100% δίκιο. Η αλήθεια είναι μαζί της και βεβαίως θα δικαιωθεί. Πολλοί από τους ανθρώπους που τότε έπρεπε να μιλήσουν, δεν μίλησαν. Στην περίπτωση της Σοφίας που εκείνη την ώρα κατήγγειλε το γεγονός, εκείνη τη στιγμή οι περισσότεροι δεν τη στήριξαν.

Δεν πήραν θέση κιόλας. Απέφυγαν να πάρουν θέση. Η δικαιοσύνη είναι αργή στην Ελλάδα. Στο θέμα των αποφάσεων είμαστε αρκετά αργοί σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Φερεντίνος.

Η αναφορά της Σοφίας Παυλίδου στην διαμάχη της με τον Μάνο Παπαγιάννη

Το πρωί της Παρασκευής (1/7) μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Σοφίας Παυλίδου η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να τοποθετηθεί για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει, αλλά και για το διαζύγιό της από τον Χρήστο Φερεντίνο.

«Έχω βρεθεί σε άσχημες καταστάσεις στο ξεκίνημα της καριέρας μου, που δεν θέλω να τις θυμάμαι. Έφυγα από τη δουλειά τότε. Δεν θέλω να συζητάω για το γεγονός με τον Μάνο Παπαγιάννη, όποιο τραύμα κι αν άφησε, το μετασχημάτισα. Θα ήθελα πάρα πολύ την επόμενη φορά που έχει οριστεί η δικάσιμος να εμφανιστεί ο Μάνος Παπαγιάννης, για να κλείσει και αυτός ο κύκλος.

Το περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη δεν θέλω να σκέφτομαι αν μου κόστισε επαγγελματικά, μου κόστισε ψυχικά και ψυχολογικά. Έχω συγχωρέσει όλους όσοι επέτρεψα να με θυμώσουν και να με πληγώσουν, γιατί η μόνη λύση είναι να προχωρήσεις μπροστά».

Θέλησα να κάνω οικογένειά και έδωσα εκεί μεγαλύτερη βαρύτητα. Τα αγόρια μου, που είναι φοιτητές, είναι δυο ανεξάρτητα παιδιά. Δεν παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο. Το διαζύγιό μας σίγουρα πείραξε αρχικά τους γιους μας, αλλά έχουμε μια βαθιά αγάπη με τον Χρήστο Φερεντίνο».