«Η συμπεριφορά μου μπορεί να έχει πληγώσει ανθρώπους» - Άκρως αποκαλυπτικός ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Η σπάνια εξομολόγηση του γνωστού παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Η συμπεριφορά μου μπορεί να έχει πληγώσει ανθρώπους» - Άκρως αποκαλυπτικός ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Όπως παρακολουθήσαμε εχθές (20/10) στο πλατό της εκπομπής, «The 2night show» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Κωνσταντάκη η οποία "άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε για όλους και για όλα -δείτε εδώ αναλυτικά.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και ηθοποιός ξέσπασε κάνοντας το δικό της σχόλιο, ενώ αντέστρεψε τους ρόλους στο πλατό, ρωτώντας τον παρουσιαστή για τα δικά του λάθη και συμπεριφορές που πιθανόν να έχει μετανιώσει. Έτσι, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν δίστασε να μιλήσει και να πει την δική του ιστορία.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Κάποιες φορές μου φαίνονται αφόρητοι οι άνθρωποι, με όλα αυτά που συμβαίνουν αυτές τις μέρες που δεν είναι πολύ ωραίες, μου φαίνονται αφόρητα αυτά που κάνουν οι άνθρωποι, φαντάζομαι αφόρητη είμαι και εγώ. Δεν το λέω δηλαδή για να φανώ καλή».

Από την άλλη, η Μαρία Κωνσταντάκη ανέφερε: «Υπάρχει κάποιος που είναι απόλυτα καλός ή απόλυτα κακός; Και εσύ έχεις πειράξει άνθρωπο Γρηγόρη, χωρίς να το θέλεις (…) Μεγαλώνοντας όμως είναι ωραίο να παραδέχεσαι τα λάθη σου και τους χειρισμούς σου. Τι να λέμε, ότι τα κάναμε όλα τέλεια».

Έτσι, ο γνωστός παρουσιαστής του ΑΝΤ1 είπε: «Σκέφτηκα κάποια στιγμή ότι η συμπεριφορά μου μπορεί να έχει πληγώσει ανθρώπους, που εγώ εκείνη την στιγμή δεν είχα καταλάβει αυτό το πράγμα».

Η δημόσια συγγνώμη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Το βράδυ της Δευτέρας 17/10 στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show βρέθηκε η Βασιλική Ανδρίτσου, η οποία μίλησε για ένα πολύ σημαντικό και προσωπικό της ζήτημα, ωστόσο στο σόου είχε προγραμματιστεί να προβληθεί και ένα αφιέρωμα που είχε ετοιμάσει η ομάδα σχετικά με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έχασε τη μάχη του με τον καρκίνο και έφυγε από τη ζωή (δείτε εδώ την προγραμματισμένη ανάρτηση της ανακοίνωσης του θανάτου του).

Δυστυχώς, όμως, επειδή πρόκειται για μαγνητοσκοπημένη εκπομπή, υπήρξαν μερικά προβλήματα τα οποία δεν επέτρεψαν στον παρουσιαστή να προλογίσει το βίντεο και να πει δύο λόγια για τον Ολυμπιονίκη, τον οποίο και γνώριζε. Έτσι, την ίδια ημέρα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μίλησε για το ζήτημα αυτό και απολογήθηκε από το κοινό του.

«Ζητάω συγγνώμη ένα τεχνικό πρόβλημα δεν έδειξε ποτέ τον πρόλογο και ένιωσα πολύ άσχημα που μπήκε έτσι απότομα η συνέντευξη χωρίς να πω κάποια λόγια για τον Αλέξανδρο... Είναι αυτά τα τεχνικά προβλήματα που είσαι στο σπίτι τα βλέπεις και λες "Θεέ μου, τι γίνεται τώρα..." Είχα την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας και θα το πω ξανά μέσα από το 2night show... Αλέξανδρε καλό ταξίδι σε ευχαριστούμε για ότι έκανες για εμάς, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.