«Θα την ήθελα στην ομάδα μου, μου αρέσει πολύ» - Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε την επιθυμία της για την Δούκισσα Νομικού

Όλα όσα ανέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Θα την ήθελα στην ομάδα μου, μου αρέσει πολύ» - Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε την επιθυμία της για την Δούκισσα Νομικού

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε το βράδυ της Πέμπτης (20/10) η Φαίη Σκορδά καθώς βρέθηκε καλεσμένη σε ένα event γνωστής εταιρίας παπουτσιών όπου μεταξύ άλλων δεν δίστασε να παραχωρήσει κάποιες δηλώσεις αναφορικά με τον Γιώργο Λιάγκα -δείτε εδώ τί ανέφερε.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και για την οικειοθελή αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή, «Πρωινό» -δείτε εδώ ποιο αναμένεται να είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Οι δηλώσεις της Φαίης Σκορδά

«Εμένα η Δούκισσα Νομικού μου αρέσει πάρα πολύ και είναι εξαιρετική στη δουλειά της, απλά είναι η εποχή λίγο διαφορετική θεωρώ. Πάντα θα την ήθελα πάντα στην ομάδα μου, όχι στο πάνελ, γιατί δεν ακούγεται ωραίο. Μακάρι πάντα θα την ήθελα, αλλά νομίζω πως και η ίδια μπορεί να έχει πάνω της ένα project και να τα πάει καλά».

Οι πρώτες δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού μετά την αποχώρηση από το Πρωινό

Μετά την αποχώρησή της από το Πρωινό του ΑΝΤ1 η Δούκισσα Νομικού αναχώρησε για Παρίσι (δείτε εδώ τον λόγο και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν) και επιστρέφοντας στην βάση της, την Ελλάδα, έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση.

Η ξανθιά παρουσιάστρια παρευρέθηκε στα γενέθλια γνωστής εταιρείας υποδημάτων και μίλησε στις κάμερες με ένα τεράστιο χαμόγελο. Εννοείται πως οι ερωτήσεις για την σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα και την απομάκρυνσή της από την εκπομπή έπεσαν βροχή, αλλά εκείνη, ξέροντας πως πρέπει να κινηθεί, έβαλε ευγενικά το δικό της stop.

«Ξέρω ότι έχετε πολλά να με ρωτήσετε, το καταλαβαίνω και το σέβομαι, όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ούτε το κατάλληλο περιβάλλον για να συζητήσουμε μία τόσο σοβαρή για μένα απόφαση.

Ο κόσμος με έχει στηρίξει πάρα πολύ και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί έλαβα χιλιάδες μηνύματα και τα είχα ανάγκη, όπως ευχαριστώ πάρα πολλούς συναδέλφους που μου έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης, τόσο δημοσίως όσο και κατ’ ιδίαν.

Θα μου επιτρέψετε να μην πω τίποτα. Θα τα πούμε κάποια στιγμή που και οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και το περιβάλλον», είπε η Δούκισσα Νομικού.