Ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Τσούλη λίγες ημέρες μετά την γέννηση του γιου του

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Λίγος καιρός έχει περάσει από τότε που ο Γιώργος Τσούλη έγινε πατέρας για πρώτη φορά, καθώς πλέει σε πελάγη ευτυχίας -δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο του. Ωστόσο, τα ευχάριστα δεν άργησαν να "σκάσουν" για τον ίδιο.

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Γιώργο Τσούλη

Ο Γιώργος Τσούλης σε ρόλο… έκπληξη! Η νεαρή τραγουδοποιός Νικόλ Σαραβάκου συναντά τον αγαπημένο της τραγουδοποιό Φοίβο Δεληβοριά σ’ ένα τραγούδι με χιουμοριστική διάθεση, το οποία έγραψε η ίδια σε μουσική και στίχο και ο Φοίβος συμπλήρωσε μαγικά με τα δικά του λόγια.

«Η Συνταγή», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, κινείται σε ρυθμό σύγχρονου rock and roll και ο στίχος είναι εξομολογητικός και χαρακτηρίζεται από χιούμορ και αλήθεια. Την ενορχήστρωση έκανε ο Δημήτρης Σιάμπος.

Στο music video του τραγουδιού πρωταγωνιστούν ο Φοίβος, η Νικόλ και ο καταξιωμένος σεφ Γιώργος Τσούλης. Οι τρεις ένωσαν τις δυνάμεις και το ταλέντο τους σ’ ένα κωμικό, αλληγορικό και αυτοσχεδιαστικό σενάριο και το αποτέλεσμα είναι πολύ διασκεδαστικό. Δημιουργούν παρέα μια ερωτική συνταγή, περνώντας μέσα από την μαγειρική. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Sherif Francis.

Οι πρώτες μέρες του Γιώργου Τσούλη με τον νεογέννητο γιο του στο σπίτι

Ο Γιώργος Τσούλης επέστρεψε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, μετά την γέννηση του παιδιού του και τα πρώτα του λόγια συγκίνησαν ολόκληρο το πλατό. Την Τετάρτη 19/10, πριν ξεκινήσει να μαγειρεύει για άλλη μία φορά, η παρουσιάστρια τον ρώτησε για τα πρώτα του βράδια με τον γιο του στο σπίτι.

Ο ίδιος, λοιπόν, εξήγησε πως υπάρχει κούραση και πολύ αυπνία, διότι ο μικρός ξυπνούσε συχνά μέσα στο βράδυ, ενώ δήλωσε πως πρόκειται για μαμάκια, αφού μέχρι στιγμής θέλει μόνο την αγκαλιά της μητέρας του, της Μαριαλένας.

«Δεν κοιμηθήκαμε. Ταίζαμε. Εγώ δύο η ώρα τα ξημερώματα ξύπνησα. Μετά η Μαριαλένα πήρε το 5 - 8. Αλλά από τις 5 και μετά δεν κοιμόταν με τίποτα. Τι του έλεγα τι θα μαγειρέψω σήμερα εδώ πέρα, τι μαγειρέψαμε στο στούντιο. Την Μαριαλένα θέλει. Μαμάκιας ρε παιδάκι μου», είπε χαρακτηριστικά.