Αδιανόητο περιστατικό: Η πιο άβολη στιγμή της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο Στούντιο 4

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο περιστατικό: Η πιο άβολη στιγμή της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο Στούντιο 4

Δύο μήνες μετά την μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής Στούντιο 4, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος βρέθηκαν ως καλεσμένοι στην "Ελένη", το απόγευμα της Παρασκευής 21/10 και μίλησαν για όλα "ανοιχτά".

Δεν δίστασαν, μάλιστα, να αναφερθούν στα απρόοπτα που έχουν τύχει και στους δυο τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, με τον παρουσιαστή να αποκαλύπτει ένα περιστατικό που του φαινόταν συνάμα αστείο και αμήχανο.

Το αστείο περιστατικό του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο Στούντιο 4

«Ήμασταν η Νάνσυ, εγώ και μια γλυκύτατη ηθοποιός και νόμιζε ότι είμαι ηθοποιός και έλεγε "εμείς οι συνάδελφοι". Έλεγε "ας μιλήσει και ο κύριος" κι εκεί κατάλαβα ότι δεν είχε καταλάβει ότι είμαι δημοσιογράφος, νόμιζε ότι είμαι καλεσμένος κι εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

Η καλεσμένη που δεν θεωρούσαν πως θα πήγαινε στην εκπομπή

Γεμάτοι εκπλήξεις και αποκαλύψεις επέστρεψαν την νέα σεζόν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, καθώς μετά την αποκάλυψη για τον λόγο που δεν πήγαν ποτέ στην εκπομπή «Στην υγειά μας», σε νέα τους συνέντευξη που έδωσαν στο MYtv και την Μάρα Σαρρή αναφέρθηκαν στις αλλαγές στην εκπομπή και έκαναν κάποιες ακόμη αποκαλύψεις.

Το «Στούντιο 4» άνοιξε ξανά τις πόρτες του μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ 1. Πώς είναι η συνεργασία σας με τη δημόσια τηλεόραση;

Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Ειλικρινά και με το χέρι στην καρδιά, είναι από τις πιο ωραιότερες συνεργασίες της ζωής μου.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Συμφωνώ. Από την πρώτη στιγμή μάς είπαν ότι αυτό που θέλουν από εμάς είναι να παραμείνουμε αυτοί που είμαστε. Κάθε μέρα μάς αποδεικνύουν ότι το εννοούσαν. Έχουμε απόλυτη ελευθερία να κάνουμε την εκπομπή που θέλουμε και πιστεύουμε ότι θέλουν και οι τηλεθεατές.

Τη φετινή σεζόν η εκπομπή έχει διευρυμένη διάρκεια, κατά μία ώρα. Τι αλλαγές ή προσθήκες θα δούμε;

Θ.Α.: Την προηγούμενη χρονιά υπήρξαν φορές, και μάλιστα πολλές, που νιώθαμε πως τα θέματα δεν χωράνε σε δύο ώρες. Είχαμε αγωνία να τα προλάβουμε όλα. Οπότε φέτος φτιάξαμε την εκπομπή έτσι ώστε να αποκτήσουν τον ανάλογο χώρο και χρόνο και οι καλεσμένοι και τα θέματα της εκπομπής. Προσθέσαμε νέες στήλες, με πράγματα που πιστεύουμε ότι ενδιαφέρουν, μας μαθαίνουν κάτι, μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους.

Θα προτείνουμε σημαντικά γεγονότα που γίνονται στην πόλη μας ή σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Θα έχουμε ειδικούς και επιστήμονες, δημιουργικές ιδέες, προτάσεις για έξοδο, διασκέδαση και άλλα πολλά.

Ν.Ζ.: Φέτος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία ακόμα πιο γεμάτη εκπομπή, με περισσότερους καλεσμένους, που έχουν κάτι ενδιαφέρον να μοιραστούν. Κι ελπίζουμε να μας φτάσουν οι τρεις ώρες. (Γελάει.)

Την περσινή χρονιά φιλοξενήσατε στον καναπέ της εκπομπής σας πολλούς καλεσμένους. Έχετε ξεχωρίσει κάποια συνέντευξη;

Θ.Α. Την περασμένη χρονιά φιλοξενήσαμε 215 κεντρικές συνεντεύξεις συν κάποιες μικρότερης διάρκειας. Οι καλεσμένοι, στην πλειονότητά τους, ήρθαν με θετική ενέργεια και πρόθυμοι να κάνουμε μια ενδιαφέρουσα κουβέντα. Πολλούς από αυτούς θα χαρώ να τους δω και φέτος. Αν όμως πρέπει να ξεχωρίσω κάποιον, θα πω τη Νένα Μεντή. Τη λάτρεψα. Είχε χιούμορ, αμεσότητα, ζωντάνια. Ένιωσα σαν να τη γνωρίζω χρόνια.

Ν.Ζ.: Γνωρίσαμε πολλούς ανθρώπους φέτος και ένιωσα οικειότητα με τους περισσότερους από αυτούς. Σαν να έκανα καινούργιους φίλους. Η ενότητα με τις συνεντεύξεις έχει τίτλο «Ένα απόγευμα μαζί σου», και αυτό ακριβώς νιώθω. Ότι περνάω ένα απόγευμα με έναν άνθρωπο που γνωρίζω και θέλω να ξαναδώ ή με έναν άνθρωπο που με ενδιαφέρει να γνωρίσω. Όπως και να πάει η κουβέντα, έχει πάντα ενδιαφέρον.

 Η αποκάλυψη της Ζαμπέτογλου και του Αναγνωστόπουλου για καλεσμένη

Υπάρχει κάποιο πρόσωπο το οποίο θα θέλατε πολύ να έρθει στο «Στούντιο 4» που δεν κάθισε πέρυσι στον καναπέ σας;

Θ.Α.: Ναι, υπάρχουν αρκετοί που κάπως δεν τα έφερε η μέρα, η ώρα, οι συνθήκες, οι υποχρεώσεις σε άλλα κανάλια και τελικά δεν καταφέραμε να μιλήσουμε στον καναπέ. Θέλω να πιστεύω πως φέτος θα συναντηθούμε.

Ν.Ζ.: Πέρυσι είχαμε καλεσμένους που δεν περιμέναμε ότι θα κάθονταν μαζί μας στον καναπέ. Όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου, για παράδειγμα. Ελπίζουμε να έχουμε και φέτος ανάλογες εκπλήξεις.

Πώς καταφέρνετε να κάνετε τους καλεσμένους σας να νιώθουν άνετα και να σας εκμυστηρεύονται σκέψεις και συναισθήματά τους;

Θ.Α. Αυτή την ερώτηση την ακούω συνέχεια. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια μυστική συνταγή. Αν ακούς τον συνομιλητή σου, αν πραγματικά τον ακούς και σε ενδιαφέρει αυτό που λέει, τότε θα βρεις τρόπο να κάνεις μία ενδιαφέρουσα κουβέντα μαζί του. Είναι και θέμα ενσυναίσθησης αλλά και καλής προετοιμασίας. Να ξέρεις και 5-10 πράγματα για τον καλεσμένο, για τη δουλειά και τη ζωή του. Σκοπός μας είναι να κάνουμε μία συζήτηση σαν να μην είμαστε μπροστά στις κάμερες. Πιστεύω ότι αρκετές φορές το καταφέραμε.

Ν.Ζ.: Τους ακούμε προσεκτικά και το ξέρουν. Κάνουμε ερωτήσεις που πραγματικά μας ενδιαφέρουν οι απαντήσεις που θα πάρουμε. Νοιαζόμαστε, μπαίνουμε στην κουβέντα με όλο μας το είναι, είμαστε παρόντες εκατό τοις εκατό. Και φυσικά, δίνουμε χρόνο στους ανθρώπους να πουν αυτά που θέλουν με τον ρυθμό που θέλουν. Νομίζω πως πάνω απ’ όλα βάζουμε αγάπη και ειλικρινές ενδιαφέρον.

Αν αυτά είναι τα μυστικά της καλής συνέντευξης, δεν το ξέρω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι στη δική μας τηλεοπτική συνθήκη αυτό λειτουργεί και όλοι οι καλεσμένοι φεύγουν από το στούντιο έχοντας νιώσει καλά. Απ’ ό,τι μας λένε δηλαδή.

Η σχέση σας, τόσο η επαγγελματική όσο και η προσωπική, μετράει πολλά χρόνια. Τι θαυμάζετε ο ένας στον άλλον;

Θ.Α: Χιλιάδες πράγματα θαυμάζω στη Νάνσυ. Την καλοσύνη της, την ευφυΐα, τη σωστή και ψύχραιμη κρίση της, το πόσο γλυκιά και πιστή μαμά είναι και άλλα πάρα πολλά, αλλά αυτό που με εντυπωσιάζει είναι πώς κατορθώνει σε κλάσμα του δευτερολέπτου, ακόμη και στο διάλειμμα της εκπομπής, να ψωνίζει online.

Ν.Ζ.: Ο Θανάσης είναι ο καλύτερός μου φίλος και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Άλλωστε, χωρίς κάμερες γνωριστήκαμε και αγαπηθήκαμε. Είναι βαθιά καλός άνθρωπος, τίμιος και ειλικρινής. Όσο για το χιούμορ του, τι να πω; Το εννοώ όταν λέω ότι όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να έχουν έναν φίλο σαν τον Θανάση. Να είναι πάντα δίπλα τους και να τους κάνει πάντα να γελάνε.