«Οι περισσότεροι θα είμαστε εκεί» - Άκρως αποκαλυπτικός ο Ηλίας Μπόγδανος για το Survivor All Star Game

Δεν άφησε κανένα ερώτημα αναπάντητο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Οι περισσότεροι θα είμαστε εκεί» - Άκρως αποκαλυπτικός ο Ηλίας Μπόγδανος για το Survivor All Star Game

Στο Καλό Μεσημεράκι, την Παρασκευή 21/10, βρέθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος, ο αγαπημένος τραγουδιστής που βρέθηκε σε έναν από τους κύκλους του Survivor και "κέρδισε" το κοινό με τον χαρακτήρα και την ενέργειά του. Ο ίδιος μίλησε για την συμμετοχή του στο ριάλιτι, αλλά και για την σχέση του με το μοντέλο Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην πιθανότητα της συμμετοχής του στο All Star Game που φέρεται πως ετοιμάζει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, εξηγώντας πως δεν γίνεται να παραδεχθεί τίποτα. Βέβαια, το youweekly.gr γνωρίζει όλη την αλήθεια.

Οι δηλώσεις του Ηλία Μπόγδανου

«Να ξεκαθαρίσω ότι δεν μπορώ να παραδεχτώ τίποτα, γιατί τίποτα δεν είναι επίσημο. Υπάρχει συζήτηση με τους παλιούς παίκτες, είναι όλοι πολύ κοντά και ταυτόχρονα πολύ μακριά από το να πουν το “ναι”.

Μπορώ να πω ότι όλα δείχνουν ότι το “All Star Survivor” θα πραγματοποιηθεί, και οι περισσότεροι θα είμαστε εκεί. Εγώ δεν έχω βάλει την υπογραφή μου. Κάποιοι συμμετέχοντες μπορούν να σκεφτούν ότι είναι καλά τα λεφτά, η προβολή, εννοείται ότι ισχύουν αυτά», ανέφερε ο τραγουδιστής.

«Το Survivor μου άφησε ψυχολογικά τραύματα»

O δεύτερος φιναλίστ του περσυνού Survivor, Ηλίας Μπόγδανος προχώρησε σε μία πολύ αποκαλυπτική και εξομολογητική συνέντευξη στο Down Town σχετικά με την εμπειρία του στο παιχνίδι επιβίωσης. Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής, ο οποίος περνά μία από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής του στο πλευρό της αγαπημένης του Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου, μεταξύ άλλων, μίλησε με πλήρη ειλικρίνεια για όσα βίωσε σωματικά αλλά και ψυχολογικά στον Άγιο Δομίνικο.

Στο Survivor ήρθες δεύτερος. Νιώθεις πίκρα ένα χρόνο μετά;

Όχι, γιατί ο Σάκης ήταν καλύτερος στα αγωνίσματα Είναι φοβερός αθλητής. Αλλά, άσχετα από αυτό, το έπαθλο το πήρα. Η αγάπη του κόσμου είναι τεράστια και μένει. Την προτιμώ από κάθε έπαθλο.

Ναι, αλλά το «Survivor» το κερδίζει μόνο ο καλύτερος αθλητής;

Θέλει στρατηγική, αλλά το καλύτερο για μένα είναι να είσαι εαυτός σου, γιατί ό,τι άλλο κι αν κάνεις στο τέλος φαίνεται. Το να σε αγαπήσει ο κόσμος για το χαρακτήρα σου είναι το πιο σημαντικό.

Αυτή η εμπειρία επιβίωσης σου άφησε κατάλοιπα;

Μου άφησε μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά κυρίως ψυχολογικά τραύματα. Είναι μεγάλο το σοκ που βιώνει το σώμα, αλλά και η ψυχή. Η έλλειψη επικοινωνίας με τους ανθρώπους σου πίσω στην Ελλάδα και οι ανθρώπινες σχέσεις στο νησί είναι πολύ δύσκολες. Υποσυνείδητα νιώθω άγχος πολλές φορές ότι αν δεν μιλήσω με ένα δικό μου άνθρωπο για μερικές μέρες θα χαθεί η επικοινωνία μαζί του.

O Ηλίας Μπόδγανος αποκαλύπτει για την εμπειρία του στο παιχνίδι

Πες μου για τη φιλία σου με τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα, που τόσο έχει σχολιαστεί στα social media.

Γνωριστήκαμε πριν από αρκετά χρόνια σε κοινές παρέες και δέσαμε από την πρώτη στιγμή. Βρισκόμαστε πολύ συχνά, αλλά δεν το επικοινωνούμε στα social media. Ο ποιοτικός χρόνος που περνάμε μαζί δεν «ανεβαίνει» στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης γιατί δεν ασχολούμαστε με κινητά όταν είμαστε παρέα. Τον Σάκη και τη Χριστίνα τους αγαπώ. Ανυπομονώ για το καλοκαίρι που θα πάμε μαζί διακοπές. Μάλιστα, τώρα που έχουν παιδιά πηγαίνω πιο συχνά σπίτι τους γιατί αγαπώ τα μωρά.

Σάκη ή Λιανό προτιμάς στην παρουσίαση του «Survivor»;

Και οι δύο είναι πολύ πετυχημένοι. Το πρώτο «Survivor» με τον Σάκη έκανε ακραία μεγάλα νούμερα. Στην περίοδο του ήταν ο καθένας κορυφαίος. Και ο Γιώργος είναι πολύ καλός και φέρνει πολύ χιούμορ. Πέρσι γνωρίσαμε και το πανέμορφο κορίτσι σου.

Αν και μικρός σε ηλικία θα σκεφτόσουν μια κίνηση τύπου Brooklyn Beckham και Νicola Peltz που μικροπαντρεύτηκαν;

Θα μπορούσε, αλλά έχουμε πολλά να ζήσουμε πριν κάνουμε το βήμα. Θέλουμε να ταξιδέψουμε, να εξελίξουμε τις καριέρες μας και αφού περάσουμε μερικά στάδια να προχωρήσουμε. Δεν αλλάζει πολλά ο γάμος, γιατί είμαστε συνέχεια μαζί και νιώθουμε σύντροφοι ζωής.

Ο Ηλίας Μπόγδανος

Ως καλλιτέχνης επιλέγει να τοποθετείσαι για τα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα ή είναι κάτι που δεν σε αφορά εν γένει;

Άμα είναι κάτι που με εκφράζει και θέλω να μιλήσω γι' αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να φοβηθώ τις αντιδράσεις. Το ένιωσα με το #ΜeΤοο και αφορμή ήταν το περιστατικό με τη Γεωργία, που έγραψα ένα τραγούδι για να δείξω τη στήριξη μου στις γυναίκες που μιλάνε για όσα τους συμβαίνουν. Υπάρχουν επικριτές όταν το κάνει κάποιος αυτό, αλλά δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους.