Ποζάρει αγουροξυπνημένη & άβαφη - Πώς είναι το σώμα της Λάουρα Νάργες 1 μήνα μετά την γέννα

Στα καλύτερά της η όμορφη μανούλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Laura Narjes
Instagram / Laura Narjes

Ένας μήνας συμπληρώθηκε χθες 21/10 από τη μέρα που η Λάουρα Νάργες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Μάλιστα, πριν από μερικές ώρες, η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια προχώρησε σε μία ανάρτηση μέσα από το προσωπικό λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να μοιραστεί τη χαρά της, όσον αφορά τον πρώτο μήνα ζωής του γιου της, ο οποίος όπως έχει αποκαλύψει, μοιάζει πολύ στον μπαμπά της, που έχει φύγει από την ζωή.

Η ίδια συγκεκριμένα ποζάρει στο σπίτι της, κρατώντας στα χέρια μια πιπίλα, ενώ στο φόντο της εικόνας φαίνονται μπλε μπαλόνια και μπλε λουλούδια. Ακόμη, φαίνεται και η κοιλιά της, η οποία παραμένει ελαφρώς φουσκωμένη, ένα μήνα μετά τη γέννα.

Η φωτογραφία της Λάουρα Νάργες 1 μήνα μετά τη γέννα

«Λεχώνα. Σήμερα έχουμε επέτειο, είμαστε 1 μήνα μαζί» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η φωτογραφία της Λάουρα Νάργες 1 μήνα μετά τη γέννα
Instagram / Laura Narjes

Οι πρώτες δηλώσεις της Λάουρας Νάργες μετά την γέννηση του γιου της

Η αγαπημένη Λάουρα Νάργες έγινε μητέρα (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία με το μωράκι) και το απόγευμα της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου πήρε εξιτήριο ξεκινώντας για τη νέα της καθημερινότητα στο σπίτι με τον νεογέννητο γιο της.

Εκεί βρέθηκε η κάμερα του Alpha και η εκπομπή Happy Day με το ερωτευμένο ζευγάρι να μιλά πρώτη φορά για το μωράκι που απέκτησε. Η Λάουρα Νάργες δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, φανερά συγκινημένη με όσα βιώνει.

«Συγγνώμη, αλλά κλαίω όλη μέρα. Είναι η μέρα που θα πάμε όλοι μαζί στο σπίτι μας, ξεκινά και επίσημα ένας πολύ σημαντικός και όμορφος νέος κύκλος στη ζωή μας, είμαστε μια μικρή οικογένεια, το θέλαμε τόσο πολύ», ήταν τα πρώτα λόγια της Λάουρας.

«Ένα θα πω, αν μπορούσα να θηλάσω εγώ, θα το είχα κάνει», συμπλήρωσε ο Χρήστος Σαντικάι.