Είναι στον 7ο μήνα αλλά αρνείται να αποκαλύψει το φύλο - Πώς αποκαλεί το μωρό της η Μαίρη Συνατσάκη

Το βίντεο στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Είναι στον 7ο μήνα αλλά αρνείται να αποκαλύψει το φύλο - Πώς αποκαλεί το μωρό της η Μαίρη Συνατσάκη

Την πιο όμορφη περίοδο βιώνουν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής, καθώς σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, το φύλο του οποίου το γνωρίζουν, ωστόσο δεν το έχουν αποκαλύψει ακόμα.

Πώς αποκαλεί η Μαίρη Συνατσάκη το μωρό της

Για αυτόν τον λόγο λοιπόν η παρουσιάστρια αποκαλεί το μωρό της «πιτσίνι» για να μην «προδώσει» το φύλο του.

«Σκέφτηκα τώρα τι θα νιώσει το πιτσίνι, όταν θα είναι σε ηλικία να δει την ταινία, που θα ακούει την μαμά του και τον μπαμπά του στους χαρακτήρες και το ένα γατί του θα το λένε Έβερεστ σαν το μεγάλο μαλλιαρό Γέτι», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη σε ένα instastory που ανέβασε, ενώ πρόσφατα εξομολογήθηκε ότι δεν περνάει μια εύκολη εγκυμοσύνη.

Πώς αποκαλεί η Μαίρη Συνατσάκη το μωρό της 

Ποια θα είναι η νονά του μωρού;

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δε γίνεται και τον δημοσιογράφο, Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα έκανε η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα, μέσα σε όλα, αποκάλυψε πως νονά του παιδιού θα είναι φυσικά η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

«Είμαι 7 μηνών και κάτι. Η περίοδος της εγκυμοσύνης δεν είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδο για μια γυναίκα. Πως θα μπορούσε κιόλας. Είναι 9 μήνες που συνεχίζει τη ζωή της, όπως κάθε άνθρωπος και βάλε σε αυτό και τις όποιες αλλαγές, δυσκολίες, ορμόνες. Μου κάνει πολύ δύσκολο ή πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να είναι μια ονειρεμένη περίοδος αυτή η 9μηνη. Συνεχίζω τη ψυχοθεραπεία. Το φύλο του μωρού εμείς το ξέρουμε, εσείς δε ξέρω πότε θα το μάθετε. Θα δούμε. Η Ντορέττα (Παπαδημητρίου) θα είναι η νονά. Και νομίζω πως είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για τη σχέση μας τόσα χρόνια να πάρει αυτή τη μορφή» είπε η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία απάντησε και στο ενδεχόμενο ενός γάμου.

Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού έστειλε τις ευχές της στη Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή, ενώ αποκάλυψε πως και η ίδια γνωρίζει το φύλο του μωρού τους.

«Το ξέρουνε το φύλο, το ξέρανε από τον Αύγουστο που βρεθήκαμε παρέα και φάγαμε. Το ξέρω και εγώ, αλλά δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να προδώσω την εμπιστοσύνη της Μαίρης και του Ίαν» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.