«Είπα ένα...» - Το μήνυμα του Ρένου Ρώτα στην πρώην του, Κλέλια Ανδριολάτου, για την πρεμιέρα του Maestro

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είπα ένα...» - Το μήνυμα του Ρένου Ρώτα στην πρώην του, Κλέλια Ανδριολάτου, για την πρεμιέρα του Maestro

Ο Ρένος Ρώτας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Γεια σου, και μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και για την σχέση του με την πρωταγωνίστρια του Maestro, Κλέλια Ανδριολάτου. Ο ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί στην επικοινωνία που έχουν μετά τον χωρισμό τους, ενώ αποκάλυψε και αν της έστειλε μήνυμα για την πρεμιέρα της σειράς.

Φυσικά, δεν αρνήθηκε πως θέλησε να της ευχηθεί καλή επιτυχία, ενώ δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού η ίδια είχε και τα γενέθλιά της (δείτε εδώ πως τα γιόρτασε).

Το μήνυμα του Ρένου Ρώτα στην πρώην του, Κλέλια Ανδριολάτου για την πρεμιέρα του Maestro

«Η πρεμιέρα του Maestro συνέπεσε με τα γενέθλιά της που ήταν την προηγούμενη οπότε μαζί με τα “χρόνια πολλά” είπα και ένα “καλή επιτυχία”. Διατηρώ φιλικές σχέσεις με όλες τις πρώην σχέσεις μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός "έσπασε" την σιωπή του για την φημολογούμενη σχέση του με την Αθηνά Γιακεζόγλου

Το πρωί της Τετάρτης (1/6) μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Ρένου Ρώτα ο οποίος μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφερθεί για τον χώρο της υποκριτικής αφού τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Το ότι έχω ζητήσει δανεικά με βάζει σε σκέψεις για τη δουλειά μου».

«Σε μία σκηνή κάναμε βραδινό μπάνιο, έτρεμα από το κρύο και έπρεπε να είμαστε χαρούμενοι. Σε κάποιον που ξεκινάει τώρα, έχω να πω πως οτιδήποτε τον ενοχλεί να το συζητάει. Αν είχα «ύποπτο» ραντεβού με καλλιτέχνη για δουλειά, πάντα έστελνα μήνυμα που είμαι και με ποιόν.

Πάντα ήμουν ντροπαλό παιδί και στα ερωτικά μου ακόμη περισσότερο. Διαψεύδω ότι είμαι ζευγάρι με την συμπρωταγωνίστρια μου, Αθηνά Γιακεζόγλου. Γενικά είμαι πολύ κακός στις προσεγγίσεις στις κοπέλες με το χιούμορ μου, δεν το έχω φτιάξει, χειρότερα πάει αυτό.

«Συστήνω να πίνετε άφθονο νερό και να τρώτε καρότο. Το γεγονός ότι έχω ζητήσει δανεικά, με βάζει σε σκέψεις για τη δουλειά μου, δεν μπορείς να υπάρξεις σε αυτή την πραγματικότητα».