Δεν μπορεί ούτε να φάει χωρίς το μωρό της - Το βίντεο της Λάουρας Νάργες με τον μικρό Αλέξανδρο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Λάουρα Νάργες
Instagram / Λάουρα Νάργες

Μία ημέρα αφού ο γιος της Λάουρας Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι έκλεισε ένα μήνα ζωής (δείτε εδώ την εορταστική ανάρτηση της πρώτης), η νεαρή μανούλα δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να δείξει πως έχει αλλάξει η ζωή της μετά την άφιξη του παιδιού της.

Πιο συγκεκριμένα, η ραδιοφωνική παραγωγός απαθανάτισε τον εαυτό της το απόγευμα του Σαββάτου 22/10, την ώρα που προσπαθούσε να φάει το φαγητό της, κρατώντας στην αγκαλιά της τον μικρό Αλέξανδρο, όπως θα τον ονομάσουν, ο οποίος κοιμόταν χωρίς να καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του.

Το βίντεο της Λάουρας Νάργες με τον νεογέννητο γιο της

«Αγκαλίτσες. Δεν ξεκολλάμε ο ένας από τον άλλο με τίποτα. Νέος τρόπου να τρώμε», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Πως ήταν η πρώτη νύχτα της στο σπίτι μόνη με το παιδί της

Στο σπίτι τους έχουν επιστρέψει η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι μαζί με τον γιο τους, Αλέξανδρο (δείτε εδώ γιατί τον ονόμασαν έτσι) με την καθημερινότητά τους να έχει ήδη αλλάξει πολύ.

Η ραδιοφωνική παραγωγός όπως όμως αποκάλυψε χρειάστηκε να περάσει το πρώτο βράδυ μόνη με τον νεογέννητο γιο της, καθώς ο αγαπημένος της δεν ήταν μαζί της, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ενώ από το σπίτι απουσίαζε και η μητέρα της Λάουρα καθώς πήγε να δει από κοντά τον γαμπρό της.

Η Λάουρα συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία στα instastories της και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πρώτες ώρες στο σπίτι με τον μικρό της.

«Η πρώτη νύχτα μόνη με τον μικρό, χωρίς τον μπαμπά (τραγουδάει) και τη γιαγιά (πήγε να θαυμάσει τον γαμπρό της από κοντά). Τέλεια θα πάει το pyjama party μας» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η πρώτη νύχτα στο σπίτι μόνη με τον γιο της