«Γιατί για την εμμονή κάποιου άλλου να αφήνουμε εμείς τη δουλειά;» - Οι σπόντες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την αποχώρησή της από το GNTM

Τα αποκάλυψε όλα στα social media της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Instagram / Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πραγματοποίησε μία συγκλονιστική συνέντευξη, κατά την οποία αποκάλυψε όλες τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια και, μάλιστα, κατά τη διάρκεια του GNTM. Λίγες ώρες αργότερα μετά την προβολή της, η ίδια θέλησε να κάνει και ένα Q&A μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ώστε να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί στο κοινό.

Έτσι, της δόθηκε η ευκαιρία να εξηγήσει για ποιο λόγο είχε κρύψει το χειρουργείο της, γιατί επέστρεψε στο ριάλιτι μόδας παρόλο που δυσκολευόταν πολύ και πολλά ακόμη. Όμως, μέσα από τα λόγια τις ξεπρόβαλαν και μερικά "καρφιά".

Οι σπόντες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το GNTM

«Γιατί η θεία μου ξαναπήγε για δουλειά στο σούπερ μάρκετ; Η ξαδέρφη μου στο φαρμακείο και ο κολλητός μου στο γραφείο;

Γιατί πρώτον εργάζομαι για να πληρώνω τις υποχρεώσεις μου όπως όλοι μας. Δεν έχω back up. Έχω μόνο εμένα. Δεύτερος γιατί η δουλειά μου, μου άρεσε πάρα πολύ και ήθελα να μοιραστώ όσα περισσότερα μπορούσα με τα νέα κορίτσια που έρχονταν. Και τρίτον γιατί για την εμμονή κάποιου άλλου να αφήνουμε εμείς τη δουλειά και τα όνειρά μας;

Την καριέρα μας και το μέλλον μας; Γιατί να χάνει πάντα εκείνος που κοιτάει μόνο τη δουλειά του; Επειδή θεωρείται ευάλωτος; Δεν είμαι. Αντέχω. Γιατί λοιπόν να μην παλέψω για αυτό που κέρδισα με χρόνια δουλειάς και αξιοκρατικά; No honey it’s not working like that. Συνέχισε να προσπαθεί γιατί κι εσύ αντέχει και μπορείς να το ξεπεράσει και να το προσπεράσεις. Συνέχισε έτσι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανάρτηση
Instagram / Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Όσον αφορά την παραμονή της στο νοσοκομείο, τόνισε: «Γιατί ήταν απαραίτητο για να γίνω καλά. Αυτό που είχα το ξεπέρασα και δεν το αναφέρω πια. Παρόλα αυτά. Η συγκεκριμένη φώτο τραβήχτηκε δύο ημέρες μετά την επέμβαση. Με πολύ πόνο, βουρκωμένα μάτια, πολύ καλό μακιγιάζ και φώτα και ελπίδα ότι μετά από αυτό θα είμαι καλά. Μόνο οι συνεργάτες μου στο καμαρίνι και η Έλενα… Πήγαινα στη θέση μου νωρίτερα για να με βοηθήσουν να καθίσω και έφευγα τελευταία για να μη δει κανείς ότι δεν μπορώ να σηκωθώ. Ήμουν τόσο ευγνώμων για τη δουλειά μου, ήθελα να φαίνομαι πάντα τέλεια».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Q&A

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΚΑΙ με το μοντέλο

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που αυτή την περίοδο βρίσκεται στο τιμόνι του νέου ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, Love island, φέρεται να ήταν σε συζητήσεις και για την παρουσίαση του «My Style Rocks», που θα βρίσκεται στο πρόγραμμα του καναλιού το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν «παγώσει».

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, το γεγονός ότι το «Love Island» δεν πηγαίνει τόσο καλά στο κομμάτι της τηλεθέασης, έχει παίξει τον ρόλο του.

Ακόμη, σύμφωνα με την εκπομπή, είναι πιθανό να προορίζεται τελικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο της) για την παρουσίαση του ριάλιτι μόδας. Θυμίζουμε ότι η ξανθιά παρουσιάστρια είναι έγκυος και σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Όπως αναφέρθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ, ο ΣΚΑΪ ποντάρει αρκετά στην παρουσία του «My Style Rocks», αφού τα νούμερα του καναλιού στη συγκεκριμένη ζώνη δεν είναι τα καλύτερα.