Θέμης Αδαμαντίδης - Βαρβάρα Κίρκη: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την κηδεία της μητέρας του τραγουδιστή

Που εντοπίστηκαν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Παρά τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο Θέμης Αδαμαντίδης μετά τον χαμό της μητέρας του (δείτε εδώ τα συγκινητικά του λόγια στην κηδεία της), ο ίδιος φαίνεται πως τα ξεχνά όλα όταν βρίσκεται δίπλα στην σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη.

Οι δυο τους έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τις δυσκολίες στην σχέση τους, ακόμη και μετά τις καταγγελίες της δεύτερης για ξυλοδαρμό από τον τραγουδιστή και πλέον πραγματοποιούν τις εξόδους τους κανονικά και φαίνονται πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Που εντοπίστηκε ο Αδαμαντίδης και η Κίρκη μετά την κηδεία της μητέρας του τραγουδιστή

Μάλιστα, η κάμερα του Open Weekend τους εντόπισε το Σάββατο 22/10 στα παρασκήνια του J2US, με το ζευγάρι να είναι ιδιαίτερα ευδιάθετο.

Το δαχτυλίδι που της είχε κάνει δώρο η γυναίκα που έφερε στη ζωή τον καλλιτέχνη

Η κηδεία της μητέρας του Θέμη Αδαμαντίδη έγινε στις 5/10 το πρωί, με τον τραγουδιστή να είναι φανερά συγκινημένος. Φυσικά, στο πλευρό του ήταν και η σύντροφός του, Βαρβάρα Κίρκη.

Η ίδια μάλιστα μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και η Μαρία Βλάχου η οποία μεταξύ άλλων έδειξε το δακτυλίδι που της χάρισε η μητέρα του Θέμη Αδαμαντίδη πριν φύγει από τη ζωή.

«Ο Θέμης την αγαπούσε πάρα πολύ, θέλω να το ξέρετε αυτό. Πηγαίναμε πολύ συχνά και τη βλέπαμε. Και αυτό το δακτυλίδι είναι δώρο δικό της. Με αγαπούσε πάρα πολύ. Ήταν πάρα πολύ καλή γυναίκα. Ήταν υπόδειγμα μάνας» είπε συγκινημένη η Βαρβάρα Κίρκη.