«Μήπως επηρεαστήκαμε από τις κακές γλώσσες;» - Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου "έσπασε" τη σιωπή της για το Love Island

Η απάντησή της στα σχόλια που δέχεται

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Instagram / Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το βράδυ του Σαββάτου 22/10 απαντά στα μηνύματα των ακολούθων της στο Instagram με απόλυτη ειλικρίνεια για τις αποφάσεις της σχετικά με τη δουλειά της, αλλά και την προσωπική της ζωή. Η αφορμή γι' αυτό δόθηκε ύστερα από την συνέντευξή της όπου μίλησε για όλα όσα βίωσε κατά τη διάρκεια του GNTM.

Έτσι, λοιπόν, μερικές από τις ερωτήσεις που δέχθηκε αφορούσαν την απόφασή της να παρουσιάσει το Love Island, ένα σόου που φαίνεται πως έχει διχάσει το κοινό, αλλά και την σχέση της με τα πιο κοντινά πρόσωπα που έχει αυτή τη στιγμή στη ζωή της.

Η αποκάλυψη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το Love Island

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Μήπως η αυλή σας δε σας βοηθάει όσο νομίζετε;» ήταν η ερώτηση, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να απαντά: «Δεν έχω αυλή και δεν θα αποκτήσω ποτέ. Έχω δίπλα μου 5 ανθρώπους στο σύνολο που με γνωρίζουν σχεδόν 15 χρόνια, με αγαπούν αληθινά, με νοιάζονται και με προσέχουν.

Και στις καλές μου στιγμές και στις κακές. Οι αυλές, όπως όλοι γνωρίζουμε, στις καλές σου στιγμές σε ζηλεύουν και περιμένουν στη γωνία για τις κακές, να την κάνουν με ελαφρά και μάλιστα επιδεικτικά… τι όχι; *εκτός αν εννοείς την αυλή του σπιτιού μου», είπε χαρακτηριστικά.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανάρτηση

Η αφοπλιστική απάντησή της στα σχόλια για τα κιλά της

Για τα κιλά της και τα όλα σχόλια που έχει δεχτεί τον τελευταίο καιρό -ειδικά από το twitter- απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με την ίδια να βάζει στην θέση τους όλους τους επικριτές της.

Η όμορφη παρουσιάστρια λοιπόν, μέσα από 3 instastories που δημοσίευσε, απάντησε:

«Είμαι καλά τα τελευταία 3 χρόνια, που νομίζετε ότι δεν είμαι. Υγιέστατη, χαρούμενη και πιο ήρεμη από ποτέ… Μιας και τα κιλά μου έχουν απασχολήσει αρκετά. Δεν έχω πλάνο διατροφής, τα τελευταία τρία χρόνια απολαμβάνω τη ζωή, τρώω κανονικό φαγητό, μαμαδίσιο, με εσάνς junk food. Χωρίς ενοχές και άγχος».

undefined

undefined

Την ίδια στιγμή, απάντησε και σε μια follower που της έγραψε πως δεν ήταν ποτέ τόσο αδύνατη.

«Και τι να κάνω φίλη μου, να ζυγίζομαι κάθε 2 λεπτά; Να μετριέμαι με τη μεζούρα κάθε μέρα; Να βγάζω πάντα την τέλεια λήψη για να μην φαίνομαι πιο αδύνατη σήμερα ή αύριο πιο παχιά; Να κάνω ανελέητο φώτοσοπ; Να δημιουργήσω ανασφάλειες στον εαυτό μου με όσα ακούω κάθε μέρα; Να μπω στο τρυπάκι να αλλάξω πράγματα στον εαυτό μου, γιατί αρέσω σε κάποιους αλλιώς; Ή να συνεχίσω να είμαι ο εαυτός μου, να με αγαπάω και να περνάω τέλεια, ανεξάρτητα από το τι γίνεται γύρω μου; Λέω να συνεχίσω να κάνω το τελευταίο, η πνευματική υγεία έρχεται πρώτη».

undefined