Γιάννης Πλούταρχος - Μαρία Κακοσαίου: Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι! Καμαρώνουν στη σκηνή τον γιο τους, Γιώργο

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Ο Γιώργος Κακοσαίος διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του, καθώς πέρα από τα προσωπικά του (δείτε εδώ την σύντροφό του), τα επαγγελματικά του "ανθίζουν". Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος, το βράδυ της Παρασκευής 21/10, έκανε πρεμιέρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, δίπλα στην Νατάσα Θεοδωρίδου.

Εκεί, φυσικά, βρέθηκαν για να τον απολαύσουν, να τον χειροκροτήσουν και να τον στηρίξουν, ο Γιώργος Αρσενάκος και οι γονείς του, Γιάννης Πλούταρχος και Μαρία Κακοσαίου. Η περηφάνια είναι χαραγμένη στα πρόσωπά τους, καθώς βλέπουν το παιδί τους να πραγματοποιεί τα όνειρά του και να δουλεύει στο πλευρό ενός "μεγάλου" ονόματος για τον χώρο της μουσικής.

Συγκινητικές στιγμές για τον Γιάννη Πλούταρχο και την σύζυγό του, καμαρώνουν τον Γιώργο Κακοσαίο

Θεοδωρίδου Κακοσαίος

Κακοσαίος Θεοδωρίδου

Πλούταρχος σύζυγος Αρσενάκος

Πλούταρχος σύζυγος

Γιατί πατέρας και γιος έχουν διαφορετικό επίθετο

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Πλούταρχος στο Cosmoradio951 και στην εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου. Ο πασίγνωστος τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απόφασή του να αλλάξει το καλλιτεχνικό του επίθετο από Κακοσαίος σε Πλούταρχος.

Ο ίδιος, μάλιστα, δεν είναι ο μοναδικός διάσημος που για χάρη της καριέρας του άλλαξε το επίθετό του.

Ο Γιάννης Πλούταρχος αποκάλυψε στον ραδιοφωνικό παραγωγό ότι είχε ανάμεσα σε 17 διαφορετικά επίθετα να διαλέξει και ότι η αντίδρασή του στο άκουσμά τους ήταν το κριτήριο της επιλογής του. Συγκεκριμένα είπε: «Είχα 17 επίθετα για να διαλέξω. Αβυσσινός, Γεωργίου, Λειβαδάς, Πλούταρχος κ.α. Διάλεξα το Πλούταρχος γιατί ήταν το μόνο που μου έμεινε από τη λίστα. Κράτησα και την πρώτη αντίδραση. Έβαλα τα γέλια. Λέω στον παραγωγό μου “καλά ρε αθεόφοβε, τι Πλούταρχος; Θα πιάσουμε τώρα όλους τους φιλοσόφους και τους ιστορικούς;”»

Στη συνέχεια, ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για τον γιο του, Κωστή: «Αυτός που θα τους ξετινάξει όλους-εννοώ τα αδέρφια του-είναι ο Κωστής μου. Είναι 10 στα 11. Είναι ένα ταλαντούχο παιδί με φοβερή αντίληψη. Φαντάσου ότι αν θα πω ένα τραγούδι, μόνο σε έναν θα πάω να μου πει τη γνώμη μου και αυτός είναι ο Κωστής», ανέφερε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: