«Βαρέθηκα, πάμε παρακάτω» - Άναυδοι στον αέρα του ΣΚΑΪ με την αντίδραση της Κατερίνας Παπουτσάκη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Βαρέθηκα, πάμε παρακάτω» - Άναυδοι στον αέρα του ΣΚΑΪ με την αντίδραση της Κατερίνας Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν διστάζει ποτέ να τσαλακωθεί μπροστά στην κάμερα και το έχει αποδείξει ακόμα και κλαίγοντας στον "αέρα" εκπομπής. Σε κάθε συνέντευξή της, προσπαθεί να απαντά με ειλικρίνεια για κάθε ζήτημα και αν κάτι δεν της αρέσει γνωρίζει πως δεν είναι κακό να αρνηθεί να απαντήσει και προχωρά παρακάτω.

Έτσι, λοιπόν, την Κυριακή 23/10, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Γεια σου, όταν ρωτήθηκε για τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, την οποία υποδύθηκε πριν αρκετά χρόνια, προκαλώντας "σάλο", εκείνη εξήγησε πως έχει κουραστεί να μιλά γι' αυτό και ζήτησε να αναφερθούν σε κάποιο άλλο θέμα.

Η αντίδραση της Κατερίνας Παπουτσάκη σε ερώτηση δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ

«Είμαι ευθυνόφοβη, μου είναι πιο εύκολο να είμαι κρυμμένη πίσω από ένα ρόλο. Κάνω μαθήματα φωνητικής 23 χρόνια. Είμαι φοβιτσιάρα, από τη μία είμαι τολμηρή και από την άλλη μαζεύομαι. Η μητρότητα είναι δύσκολη για την προσωπικότητά μου. Το χαοτικό μυαλό μου είναι δύσκολο να βάλει σε τάξη δύο παιδιά.

Μπαίνω στη θάλασσα και βγάζω κραυγές για να ηρεμώ. Έλεγα όχι στο τραγούδι γιατί φοβόμουν τι θα ακούσω. Όταν τραγούδησα με την ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη έλεγαν “η τηλεοπτική που τραγουδάει”», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Με το σίριαλ της Αλίκης τους είχε ενοχλήσει πολύ. Βαρέθηκα, δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, πάμε παρακάτω. Με κυνηγούσαν οι παπαράτσι, αλλά όταν κάνεις παιδιά σε αφήνουν ήσυχο. Μου έχουν προτείνει να τραγουδήσω στα μπουζούκια, αλλά θα ένιωσα αμήχανα».

Το ξέσπασμα της ηθοποιού για όσα γράφονταν σχετικά με την σειρά

Μετά τις διακοπές της, όπου όπως φαίνεται από τις δημοσιεύσεις της πέρασε τέλεια, η Κατερίνα Παπουτσάκη το μεσημέρι της Τρίτης 30/8 βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4, και έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης όπου μίλησε για όλους και για όλα!

Η αγαπημένη ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και μίλησε και για τις δυσκολίες αλλά και τις σκληρές κριτικές που αντιμετώπισε όταν υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Διάλεγα πάντα δουλειές που δεν θα θύμιζαν σε τίποτα ούτε στην απόχρωση σε κάτι που μπορεί να έλεγε ο άλλος… Υπήρχαν κάποια κοινά εκφραστικά στοιχεία, προφανώς δεν με επέλεξαν για την ομοιότητα. Προφανώς κάτι είδαν από τα εκφραστικά… Μετά έπρεπε να διαφοροποιηθώ τελείως γιατί πια με είχε καταβάλει και το φάντασμα της Αλίκης Βουγιουκλάκη… κατά αυτούς. Έγραφαν τέτοια πράγματα. Με είχε καταβάλει το φάντασμα της Αλικής… μιλάμε για τρελά πράγματα».

«Είναι τόσο αστείο που μετά από 17 χρόνια μιλάμε ακόμη για αυτό. Μου φαίνεται ότι είμαι και εγώ γραφική που το συζητάω, είναι γελοίο που το συζητάμε. Δεν την έχω δει ποτέ τη σειρά… Δεν μπορούσα να τη δω. Δε θα ξανάκανα το Έχω ένα μυστικό».