«Συνάντησα πολλά σκουπίδια στη ζωή μου...» - "Κόλαφος" η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου μετά την "επίθεση" της Σοφίας Μουτίδου

Τα είπε όλα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Κατερίνα Καινούργιου - Σοφία Μουτίδου
Instagram / Κατερίνα Καινούργιου - Σοφία Μουτίδου

Η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Σοφία Μουτίδου και την Κατερίνα Καινούργιου, εξαιτίας της φωτογραφίας της δεύτερης με την Δέσποινα Βανδή έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων (δείτε εδώ την απάντηση της τραγουδίστριας), καθώς τα σχόλια της ηθοποιού προσέβαλαν τις δύο γυναίκες.

Η παρουσιάστρια φάνηκε να επηρεάστηκε αρκετά από όλο αυτό και την Κυριακή 23/10 προχώρησε σε μία ανάρτηση όλο νόημα μετά το συμβάν.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου με τα σχόλια της Σοφίας Μουτίδου

«Συνάντησα πολλά σκουπίδια στη ζωή μου, δεν βρισκόντουσαν μέσα σε κάδους αλλά σε ψυχές», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κατερίνα Καινούργιου απάντηση για Μουτίδου
Instagram / Κατερίνα Καινούργιου

Έξω φρενών ο και Λάμπρος Κωνσταντάρας με τα σχόλια της ηθοποιού

Μια νέα κόντρα ξέσπασε στην ελληνική showbiz μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και της Σοφίας Μουτίδου (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη), την οποία σχολίασε το πρωί της Κυριακής 23/10 και η εκπομπή Open Weekend.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Τσολάκη και η ομάδα της σχολίασαν κυρίως το βίντεο της ηθοποιού κατά της παρουσιάστριας, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να μην διστάζει να εκφράσει την έντονη ενόχλησή του με την αντίδραση της Σοφίας Μουτίδου.

Ο ίδιος μάλιστα -που βίωσε πριν μερικές ώρες μια μεγάλη απώλεια- διερωτήθηκε τι θέλει τελικά η ηθοποιός αφού κάθε φορά που κάποιος εκφράζει αντίθετη άποψη από τη δική της, του επιτίθεται.

«Εγώ δεν έχω καταλάβει, η Σοφία Μουτίδου τι θέλει τελικά; Τι θέλει; Με τι θα είναι ικανοποιημένη; Να προσκυνάμε όλοι τα βίντεό της τα συγχυσμένα; Να καταλαβαίνουμε τι λέει; Τι θέλει να κάνει; Τον εισαγγελέα στην τηλεόραση; Όποτε κάποιος δεν παίρνει το μέρος της θα βγαίνει να τον κράζει με αυτό το βίντεο το τρομακτικό με την κάμερα στο πρόσωπο;», σχολίασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.