Η αποκάλυψη του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την ημερομηνία του γάμου του με την Ιωάννα Τούνη

«Όλο αυτό είναι αγχωτικό και πρωτόγνωρο»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η αποκάλυψη του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την ημερομηνία του γάμου του με την Ιωάννα Τούνη

Τον Δημήτρη Αλεξάνδρου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και μεταξύ άλλων τον ρώτησε τόσο για την πρόταση γάμου που έκανε στην Ιωάννα Τούνη, αλλά και για την ατάκα που "πέταξε" στην Σίσσυ Χρηστίδου πως στην εκπομπή νιώθει Δούκισσα Νομικού.

Επίσης, το μοντέλο μετά από ερώτηση, αποκάλυψε πότε θα πραγματοποιηθεί ο γάμος του με την σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του.

«Ήταν πλάκα όταν είπα στη Σίσσυ Χρηστίδου ότι αισθάνομαι σαν τη Δούκισσα Νομικού. Περνάμε καλά και επειδή είναι το θέμα του τραπεζιού που δεν χωράμε όλοι μαζί και είναι λογικό όταν κάποιος γνωρίζει το θέμα καλά να έρχεται μπροστά ώστε να ενημερώνεται σωστά ο κόσμος», είπε αρχικά.

Η αποκάλυψη του Αλεξάνδρου για το γάμο με την Τούνη

«Ακόμα περιμένουμε το μωράκι και έχουν άλλα πράγματα προτεραιότητα. Το συναίσθημα είναι πάρα πολύ ωραίο, αλλά έχω ένα άγχος αν θα μπορώ να ανταπεξέλθω το κομμάτι του πατέρα, του συζύγου -είναι πολύ σημαντικό να στηρίζεις τη γυναίκα σου-, αλλά όλο αυτό είναι αγχωτικό και πρωτόγνωρο που ό,τι και να σου πουν δεν υπάρχει τέλεια συνταγή». εξομολογήθηκε.

Έκαναν την σοφίτα στον Διόνυσο παιδικό δωμάτιο - Το πρώτο βίντεο από το φρεσκοβαμμένο σπίτι τους

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και δεν το κρύβουν! Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη φαίνεται πως διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους. Ενώ περιμένουν το μωράκι τους, τον μικρό Δημήτρη, κάνουν σιγά σιγά και βήματα που πάνε... πιο πέρα την σχέση τους.

Μπορεί η Ιωάννα, όπως έχει δηλώσει η ίδια στο παρελθόν, να ήθελε ιδανικά όλα να γίνουν με την "σωστή" σειρά: Δηλαδή πρώτα συγκατοίκηση, μετά γάμος και μετά το παιδάκι αλλά η ζωή της τα έφερε αλλιώς. Ωστόσο, γάμος θα γίνει! Πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι πήγε για μια μίνι εξόρμηση στη Βενετία και το μοντέλο της έκανε πρόταση γάμου (δείτε εδώ το δαχτυλίδι που της έδωσε). Με την επιστροφή τους στα πάτρια εδάφη ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το καλωσόρισμα του μωρού.

Συγκεκριμένα, μπορεί το ζευγάρι να διατηρεί δύο σπίτια καθώς η ζωή τους χωρίζεται σε Θεσσαλονίκη - Αθήνα, αλλά μέχρι στιγμής έχουμε δει να φτιάχνεται ένα παιδικό δωμάτιο, στο σπίτι που έχουν οι δυο τους στον Διόνυσο (δείτε εδώ πόσο κοστίζει).

Το ζευγάρι, λοιπόν, επισκέφτηκε πριν από μερικές ημέρες ένα χρωματοπωλείο προκειμένου να επιλέξουν χρώματα και υλικά για το δωμάτιο του μικρού. Μάλιστα η επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους followers της το δίλημμα που έχει. Δηλαδή, αν θα πρέπει να επιχειρήσουν να βάψουν μόνοι τους το βρεφικό δωμάτιο ή αν θα πρέπει να το αναθέσουν σε έναν επαγγελματία.

Λίγο αργότερα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μοιράστηκε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου μας έδειξε ότι τελικά πήραν την απόφαση να το βάψουν μόνοι τους. Μάλιστα, από το βίντεο μπορεί να διακρίνει κανείς πως το παιδικό δωμάτιο πριν γίνει παιδικό "άνηκε" στην Ιωάννα καθώς παλιότερα η ίδια είχε δηλώσει πως ο Δημήτρης δεν χωράει στην σοφίτα, άρα την πήρε εκείνη για να την κάνει κάτι σαν ντουλάπα.

Με το καλό!