Κοντέψαμε να μην την αναγνωρίσουμε - Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Ευρυδίκης Βαλάβάνη για το Halloween

Οι αναρτήσεις στο instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Με αφορμή το Halloween η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποφάσισε να κάνει μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της αφού είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Έτσι, αυτή τη φορά αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της.

Η αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Κάπου εδώ να τονίσουμε πως το halloween θεωρείται ένα έθιμο των Αμερικάνων όπου γιορτάζεται κάθε χρόνο τον Οκτώβρη, ωστόσο έχει ξεκινήσει να το υιοθετούμε και στην Ελλάδα μιας και δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι προχώρησαν σε μερικές εντυπωσιακές μεταμορφώσεις.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η ίδια "έσπασε" την σιωπή της αναφορικά στις φήμες που την θέλουν να έχει επιλέξει χωριστούς δρόμους με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Ανάρτηση στο instagram

Το σχόλιό της κάτω από τη φωτογραφία του Βασάλου που μαρτυρά την αλήθεια για την σχέση τους

Πολλά έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί τους τελευταίους μήνες γύρω από την σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου. Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει και απλά δεν το ομολογεί, ωστόσο και οι ίδιοι φροντίζουν να δίνουν μικρά σημάδια που μάλλον μαρτυράνε το αντίθετο. Μάλιστα η δημοσιογράφος έκανε και ένα σχόλιο κάτω από ανάρτησή του στο Instagram, που μας δίνει ακόμα περισσότερο στοιχεία για το τι τρέχει εν τέλει μεταξύ τους.

Στο σχόλιο που έκανε βέβαια εν τέλει της απάντησε ο Fipster, που είναι το ταίρι του Βασάλου στο Asia Express, στα επεισόδια του οποίου τους βλέπουμε αυτές τις μέρες. Η Βαλαβάνη κατά την πρεμιέρα είχε κάνει επίσης ένα διακριτικό σχόλιο στήριξης προς τον σύντροφό της που επιβεβαίωσε για κάποιους το γεγονός ότι είναι ακόμα μαζί(δείτε το εδώ).

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Βασάλος βλέπουμε τους δυο άντρες αρκετά ταλαιπωρημένους με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να σπεύδει να σχολιάσει, “Κρίμα τα παιδιά”.

«Τι να κάνουμε Ευρυδίκη μου» ήταν η απάντηση του Fipster με την Ευρυδίκη να απαντά, «Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο. Αρκεί αυτή η φωτογραφία Φίλιππέ μου».

Το σχόλιο της Βαλαβάνη κάτω από φωτογραφία του Βασάλου