«Έχω περάσει σοβαρά προβλήματα υγείας» - Συγκλονίζει η κατάθεση ψυχής της Κατερίνας Καινούργιου

«Έχω νοσηλευτεί με πολλούς συνεργάτες μου να το γνωρίζουν»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Έχω περάσει σοβαρά προβλήματα υγείας» - Συγκλονίζει η κατάθεση ψυχής της Κατερίνας Καινούργιου

Το πρωί της Δευτέρας (24/10) η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει μια σπάνια εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή, «Super Κατερίνα» με αφορμή τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την ταλαιπωρία που πέρασε με την υγεία της όσο βρισκόταν στην επιτροπή του GNTM.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που η Ηλιάνα μου είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας, εγώ εύχομαι να είναι καλά η κοπέλα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό και εύχομαι να μην πέρασε τίποτα πιο σοβαρό.

Απλά ξέρετε δεν είναι η μόνη. Πάρα πολλοί άνθρωποι, όπως και σε μένα έχει συμβεί να έχω περάσει σοβαρά προβλήματα υγείας και να έχω νοσηλευτεί με πολλούς συνεργάτες μου να το γνωρίζουν».

«Συνάντησα πολλά σκουπίδια στη ζωή μου...» - "Κόλαφος" η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου μετά την "επίθεση" της Σοφίας Μουτίδου

Η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Σοφία Μουτίδου και την Κατερίνα Καινούργιου, εξαιτίας της φωτογραφίας της δεύτερης με την Δέσποινα Βανδή έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων (δείτε εδώ την απάντηση της τραγουδίστριας), καθώς τα σχόλια της ηθοποιού προσέβαλαν τις δύο γυναίκες.

Η παρουσιάστρια φάνηκε να επηρεάστηκε αρκετά από όλο αυτό και την Κυριακή 23/10 προχώρησε σε μία ανάρτηση όλο νόημα μετά το συμβάν.

«Συνάντησα πολλά σκουπίδια στη ζωή μου, δεν βρισκόντουσαν μέσα σε κάδους αλλά σε ψυχές», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κατερίνα Καινούργιου απάντηση για Μουτίδου