«Είναι πια εμετός» - "Κατακεράυνωσε" χωρίς τέλος την εκπομπή Super Κατερίνα ο Νίκος Μουτσινάς

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Είναι πια εμετός» -

Το μεσημέρι της Δευτέρας (24/10) ξεκίνησε μια ακόμη εκπομπή με τον Νίκο Μουτσινά να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης στο «Καλό Μεσημεράκι». Συγκεκριμένα, στο ξεκίνημα προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη και της Αφροδίτης στη “Super Κατερίνα”.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς δεν δίστασε τονίσει πως δεν του άρεσε καθόλου η τακτική που ακολούθησε η ρεπόρτερ με τις ερωτήσεις στις δύο γυναίκες.

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά για το "Καλό Μεσημεράκι"

«Αυτό που η ίδια εκπομπή ρωτάει τη μία για να πάρει απάντηση και μετά από τρία λεπτά γυρνάει και λέει στην άλλη “αυτή είπε αυτό για εσάς”, συγγνώμη αλλά είναι τόσο παλιά τηλεόραση, που είναι πια εμετός. .

Αλλά υπάρχουν άνθρωποι καημένοι που τσιμπάνε. Τσίμπησε η κοπέλα και απάντησε. Το πήρε η…μονόωμη με το μωβ, θα έκανε το θέμα, έκανε κι ένα στόρι τη Μουτίδου, έφυγε η εβδομάδα».

Παρελθόν ο ΣΚΑΙ και το Καλό Μεσημεράκι για τον Νίκο Μουτσινά - Σε αυτό το κανάλι μετακομίζει

Χαμός επικρατεί με το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά, του οποίου όπως φαίνεται είναι η τελευταία του χρονιά στο ΣΚΑΙ με το Καλό Μεσημεράκι, μιας και φέτος λήγει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η συνεργασία του με το κανάλι αναμένεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι μαζί με τη λήξη του συμβολαίου καθώς καμία από τις δύο πλευρές δεν φαίνεται πρόθυμη να προχωρήσει την ανανέωσή της (δείτε εδώ τι είπε η Ματίνα Νικολάου για το τέλος του Νίκου Μουτσινά από το ΣΚΑΙ).

Μάλιστα, το επόμενο βήμα ίσως τον φέρει πίσω στο κανάλι στο οποίο έγραψε πολλά χιλιόμετρα. Ο λόγος για τον ALPHA. Η προσέγγιση του Νίκου Μουτσινά με το εν λόγω κανάλι γίνεται μέσω του Νίκου Κοκλώνη. Όχι όμως για την μεσημεριανή ζώνη, αλλά για την βραδινή. Έχοντας ξεκαθαρίσει ότι το Καλό Μεσημεράκι τελειώνει φέτος, ο Νίκος Μουτσινάς σχεδιάζει την βραδινή εκδοχή του.

Ένα λαμπερό σόου -κατά πάσα πιθανότητα late night- στο οποίο θα παραμείνει η μπάντα των Alcatrash, θα έχει καλεσμένους και στοιχεία stand up με εβδομαδιαία μετάδοση.

undefined