Χαρές στο σπίτι της Νατάσα Θεοδωρίδου

Σημαντική η σημερινή 24/10 μέρα για την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Kris Beta
Instagram / Kris Beta

Πολύ ξεχωριστή και σημαντική είναι η σημερινή 24/10 μέρα για την Νατάσα Θεοδωρίδου, καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά της. Η γνωστή τραγουδίστρια όπως είναι φυσικό δέχεται πολλές ευχές και δώρα από τα αγαπημένα της πρόσωπα από το πρωί.

Ωστόσο, τα πιο τρυφερά λόγια τα δέχτηκε από τις κόρες της, με την Χριστιάνα Μπέτα -που φημολογείται πως είναι σε σχέση με γνωστό τραγουδιστή- να εύχεται στην μητέρα της δημόσια, μέσα από μια σειρά από φωτογραφίες τόσο από την παιδική της ηλικία όσο και πιο πρόσφατα, τα οποία και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι ευχές της Χριστιάνας Μπέτα στην Νατάσα Θεοδωρίδου για τα γενέθλιά της

«To many more laughs for the 3 of us! Happy bday queen – Περισσότερα γέλια για εμάς τις 3! Χρόνια Πολλά βασίλισσα» έγραψε η Χριστιάνα Μπέτα για την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Οι ευχές της Χριστιάνας Μπέτα στην Νατάσα Θεοδωρίδου για τα γενέθλιά της  2
Instagram / Kris Beta

Οι ευχές της Χριστιάνας Μπέτα στην Νατάσα Θεοδωρίδου για τα γενέθλιά της 
Instagram / Kris Beta

Η συγκινητική ανάρτηση της Χριστιάνας για την οικογένειά της

Οι τρεις τους είναι πολύ δεμένες και αγαπημένες και στηρίζουν η μία την άλλη και στις χαρούμενες αλλά και στις δύσκολες στιγμές. Μία από αυτές ήταν όταν αρκετοί ξέσπασαν κατά της Νατάσας Θεοδωρίδου μετά από την ανακοίνωση των νέων μέτρων για την εστίαση καθώς απαγορεύτηκε η μουσική. Ωστόσο, η Νατάσα συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο Θέατρο Παλλάς με το οποίο συνεργάζεται τον φετινό χειμώνα.

Από την άλλη, κόρη της Χριστιάνα Μπέτα θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στο instagram στους γονείς της αλλά και την αδερφή της, εκφράζοντας ανοιχτά την αγάπη της προς την οικογένειά της.

«Όσο μεγαλώνω όλο και πιο πολύ συνειδητοποιώ πόσο ευλογημένη είμαι που έχω εσάς τους τρεις! Σας ευχαριστώ για τα καθημερινά μαθήματα & όλα τα εφόδια που μου έχετε προσφέρει! Σας αγαπάω».