«Χωρίς λόγο αρχίζουν να σε θάβουν και να σε...» - Οι σπόντες της Κατερίνας Καινούργιου για την Σοφία Μουτίδου μετά την διαδικτυακή τους κόντρα

«Αρχίζουν μια ιστορία από το πουθενά και...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Χωρίς λόγο αρχίζουν να σε θάβουν και να σε...» - Οι σπόντες της Κατερίνας Καινούργιου για την Σοφία Μουτίδου μετά την διαδικτυακή τους κόντρα

Με αφορμή την συνέντευξη του Χρήστου Λούλη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο, Φαίη Φώτου και τα όσα είχε πει παλαιότερα για την Ζέτα Μακρυπούλια (δείτε την εδώ), η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε ένα προσωπικό ξέσπασμα.

Το υπονοούμενο της Καινούργιου για την Μουτίδου

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και είπε: «Πολλές φορές βλέπουμε ανθρώπους, τους οποίους φιλοξενούμε σε εκπομπές έναν δύο χρόνια πριν, να σε αποθεώνουν και να λένε πόσο καλά μου φέρεσαι, πόσο καλή παρουσιάστρια είσαι, πόσο καλό παιδί είσαι. Και ξαφνικά χωρίς λόγο να αρχίζουν να σε θάβουν και να σε κράζουν μέσα από τα social media ή τηλεοπτικές εκπομπές. Και να αρχίζουν μια ιστορία από το πουθενά. Ή το αντίθετο, να έχουν κάνει κάποιες αρνητικές δηλώσεις και μετά από καιρό να το μετανιώνουν και να τα βρίσκουν. Αυτά συμβαίνουν».

Η παρουσιάστρια προχώρησε στην εν λόγω εξομολόγηση και με αφορμή την διαδικτυακή της κόντρα με τη Σοφία Μουτίδου (δείτε εδώ τι έχει συμβεί), η οποία πριν από ενάμιση περίπου χρόνο είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της και της είχε πει: «Εγώ πολύ έντιμα θα σου πω τι ήξερα και τι δεν ήξερα και δεν έχω κανένα πρόβλημα και το ξέρεις. Ειδικά εσένα που σε αγαπάω υπερβολικά».

Η ανάρτηση της Καινούργιου με τα σχόλια της Μουτίδου

Η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Σοφία Μουτίδου και την Κατερίνα Καινούργιου, εξαιτίας της φωτογραφίας της δεύτερης με την Δέσποινα Βανδή έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων (δείτε εδώ την απάντηση της τραγουδίστριας), καθώς τα σχόλια της ηθοποιού προσέβαλαν τις δύο γυναίκες.

Η παρουσιάστρια φάνηκε να επηρεάστηκε αρκετά από όλο αυτό και την Κυριακή 23/10 προχώρησε σε μία ανάρτηση όλο νόημα μετά το συμβάν.

«Συνάντησα πολλά σκουπίδια στη ζωή μου, δεν βρισκόντουσαν μέσα σε κάδους αλλά σε ψυχές», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κατερίνα Καινούργιου απάντηση για Μουτίδου