«Είναι μαχαιριά στην καρδιά! Εγώ έχω ακούσει...» - Η εξομολόγηση της Μπέτυς Μαγγίρα για τα απρεπή σχόλια που έχει δεχτεί για την εμφάνισή της

«Είμαι με τον πατέρα μου σε ένα πολυκατάστημα άβαφη, εγώ μπροστά κι εκείνος πίσω και περνάει μία κυρία και λέει...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είναι μαχαιριά στην καρδιά! Εγώ έχω ακούσει...» - Η εξομολόγηση της Μπέτυς Μαγγίρα για τα απρεπή σχόλια που έχει δεχτεί για την εμφάνισή της

Με αφορμή την χθεσινοβραδινή 24/10 συνέντευξη της Σμαράγδας Καρύδη για την εμφάνιση και τις ανασφάλειες των γυναικών στην εκπομπή Mega Stories (δείτε την εδώ), η Μπέτυ Μαγγίρα μίλησε για τα σχόλια που έχει ακούσει η ίδια τυχαία για την εμφάνισή της, μέσα από την σημερινή 25/10 της εκπομπή.

Η αποκάλυψη της Μπέτυς Μαγγίρα για τα σχόλια που έχει ακούσει

«Συντάσσομαι με τη Σμαράγδα Καρύδη. Τα έχω ακούσει όλα αυτά κι εγώ. Το τακτ δεν υπάρχει στον κόσμο. Μιλάνε μπροστά σου λες και δεν είσαι εκεί. Δεν έχουν το τακτ ούτε να πουν κάτι, αφού αποχωρήσεις από την εικόνα μπροστά. Είναι ωραίο να ακούς το πώς γέρασε έτσι ή πόσο άσχημη είναι; Εγώ έχω ακούσει το “καλά κρατιέσαι”, σαν να είσαι γηραιά κυρία. Είμαι με τον πατέρα μου σε ένα πολυκατάστημα άβαφη, εγώ μπροστά κι εκείνος πίσω και περνάει μία κυρία και λέει “τι κάνει το μακιγιάζ στον άνθρωπο”. Είναι λίγο μαχαιριά στην καρδιά.

Μπράβο στη Σμαράγδα Καρύδη που βγήκε αμακιγιάριστη. Κούκλα. Μ’ αρέσει η Σμαράγδα όπως και να είναι γιατί είναι ωραίος άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Φωτογραφίες της Μαγγίτα άβαφη & χωρίς φίλτρα

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απόλαυσε η Μπέτυ Μαγγίρα σε κάποιο κυκλαδίτικο(αν κρίνουμε από τη φωτογραφία) νησί, μετά το τέλος της εκπομπής της «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» για την φετινή σεζόν. Η παρουσιάστρια πόζαρε ευδιάθετη με μαγιό και μας χάρισε μερικές καλοκαιρινές της στιγμές στο instagram. Το κορμί της δε παραμένει φοβερό και ας είναι μητέρα δύο παιδιών.

Η παρουσιάστρια ήταν στα καλύτερά της και απόλαυσε στιγμές ξεκούρασης μακριά από το άγχος και τα γυρίσματα της πρωτεύουσας. Έχει ξεπεράσει πλήρως την περιπέτεια που είχε πριν από λίγες εβδομάδες, όπου βρέθηκε θετική στον κορωνοιό, και μάλιστα για λίγες μέρες είχε χρειαστεί να την αντικαταστήσει πολύ γνωστός παρουσιαστής του OPEN.

«Κι αν ξυπολητη χορεύω…… (πηγαίνετε στην 2η φωτό παρακαλώ) με σημαία μου μια φούστα», γράφει κεφάτη η Μαγγίρα στη λεζάντα των φωτογραφιών της στο instagram.

Η Μπέττυ Μαγγίρα σε διακοπές στο νησί

Η Μπέτυ Μαγγίρα σε διακοπές σε κάποιο κυκλαδίτικο νησί