Ένα βήμα πριν τις υπογραφές - Ποια τραγουδίστρια θα αντικαταστήσει την Βάλια Χατζηθεοδώρου στα backstage του The Voice

Πρώτη φορά θα την δούμε σε αυτόν τον ρόλο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ένα βήμα πριν τις υπογραφές - Ποια τραγουδίστρια θα αντικαταστήσει την Βάλια Χατζηθεοδώρου στα backstage του The Voice

Πρεμιέρα είχε πριν από μερικές μέρες ο 7ος κύκλος του «The Voice» (δείτε εδώ τα 23/10 highlights) και αυτή τη στιγμή παρακολουθούμε τις blind auditions, με τον Γιώργο Λιανό να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης.

Ποια θα είναι η αντικαταστάτρια της Βάλιας Χατζηθεοδώρου στη παρουσίαση των backstage στο The Voice

Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το ποια κοπέλα θα δούμε στα παρασκήνια, όταν ξεκινήσουν τα live shows. Σύμφωνα όμως με την δημοσιογράφο, Αναστασία Ζάρκα και το ρεπορτάζ της στην Breakfast@Star, το επικρατέστερο πρόσωπο για τη θέση αυτή, είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία είναι ένα βήμα πριν πάρει την θέση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου.

Τι είχε πει η Χατζηθεοδώρου για την περσινή της συμμετοχή στο Voice

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 15/11 στο πλατό της εκπομπής «Love it». Μεταξύ άλλων, η ίδια θέλησε να τονίσει πως δεν πήρε τη θέση κανενός στο The Voice.

Από την άλλη η Λάουρα Νάργες είχε βγει και είχε μιλήσει "ανοιχτά" για τον πραγματικό λόγο που αποφάσισε να φύγει από το μουσικό show παρόλο που οι τηλεθεατές την ήθελαν ακόμη στον ρόλο που είχε τα τελευταία χρόνια στο backstage.

«Στην αρχή λίγο με στεναχώρησε γιατί ίσως δεν είχε γίνει πολύ ξεκάθαρο ότι εγώ δεν πήρα τη θέση από κανέναν άνθρωπο. Ήταν μια κενή θέση και εμένα μου ζήτησαν να καλύψω το backstage. Έχω καλές σχέσεις με όλους και περνάω τόσο ωραία στο The Voice.