Τραυματίστηκε ο Σάκης Τανιμανίδης - Τι συνέβη

Οι αναρτήσεις στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τραυματίστηκε ο Σάκης Τανιμανίδης - Τι συνέβη

Ένα απρόοπτο περιστατικό είχε χθες Δευτέρα 24/10 ο Σάκης Τανιμανίδης κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ. Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής τραυμάτισε το πόδι του.

Τραυματίστηκε ο Σάκης Τανιμανίδης

Ο ίδιος -που πριν λίγο καιρό βάφτισε τις μικρές του- μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την δυσάρεστη αυτή είδηση, μέσα από μερικά στιγμιότυπα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Ο μόνος τρόπος να με σταματήσουν» έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης, δείχνοντας τους συμπαίκτες του που συνέχιζαν να παίζουν μπάσκετ. «Το πόδι τελικά είναι αρκετά καλύτερα. Πιστεύω ότι μέχρι Παρασκευή θα είμαι 100%. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα» έγραψε λίγες ώρες μετά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Τραυματίστηκε ο Σάκης Τανιμανίδης 

Τραυματίστηκε ο Σάκης Τανιμανίδης φωτο

Λίγες ώρες πριν τον τραυματισμό του, όμως, είχε βγει για ρομαντικό δείπνο με την Χριστίνα Μπόμπα

Παρότι ο Σάκης Τανιμανίδης είναι χαζομπαμπάς και προσπαθεί όσο είναι δυνατόν να βρίσκεται δίπλα στις δύο κόρες του (δείτε εδώ την ανάρτησή τους που έγινε viral), αποφάσισε να πάρει το κορίτσι του, Χριστίνα Μπόμπα και να βγουν για ένα ρομαντικό δείπνο, καθώς ήθελαν να περάσουν λίγο χρόνο μαζί ως ζευγάρι, μακριά από τις υποχρεώσεις και τα παιδιά τους.

Έτσι, λοιπόν, το Σάββατο 22/10, οι δυο τους άφησαν τις δίδυμες στο σπίτι και βρέθηκαν σε ένα από τα γνωστά εστιατόρια της Αθήνας. Μάλιστα, η Influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από την έξοδό τους, τονίζοντας πως αυτό είχε να συμβεί πολύ καιρό.

Χριστίνα Μπόμπα