Ο "βαρύς" χορός του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα στο γλέντι για τη βάφτιση των διδύμων

Χόρεψαν τον Ζορμπά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βάφτισαν το απόγευμα του Σαββάτου 17/9 στη Μύκονο στο εκκλησάκι της Αγίας Άννας στον Πλατύ Γυαλό τις δίδυμες κόρες τους οι οποίες έχουν από τέσσερις νονούς (δείτε τους όλους εδώ).

Η τρυφερή μανούλα η οποία έλαμπε μέσα στο φόρεμα της δημιουργία Celia Kritharioti, ενώ ο παρουσιαστής έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό των γυναικών της ζωής του (δείτε φωτογραφίες από τη βάφτιση).

Μετά το μυστήριο, πραγματοποιήθηκε γλέντι στο beach bar SantAnna. Στα social media αναρτήθηκαν διάφορα βίντεο και φωτογραφίες, ενώ το πιο δημοφιλή είναι με το χορό Σάκη και Χριστίνας.

Ο χορός Μπόμπα - Τανιμανίδη στο γλέντι της βάφτισης

Το ζευγάρι χόρεψε το Ζορμπά και όλοι τους χειροκροτούσαν.

Το αδημοσίευτο βίντεο από τον γάμο τους

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Πέρα από τα τέσσερα χρόνια γάμου έχουν αποκτήσει μαζί και δυο υπέροχες δίδυμες κόρες τις οποίες βαφτίστηκαν σε πολύ συγκινητικό κλίμα στο νησί των ανέμων. Στις 1/9 είχαν επέτειο και ανέβασαν ένα πολύ συγκινητικό βίντεο από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους στο οποίο είναι φανερό ότι δε μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Οι δυο τους επέστρεψαν από τη συναρπαστική τους απόδραση στην Ισλανδία στην οποία βρέθηκαν επί 6 μέρες για roadtrip ταξιδεύοντας με τροχόσπιτο. Πολλοί εξεπλάγησαν με την παγωμένη επιλογή τους μέσα στο καλοκαίρι, ωστόσο οι δυο τους όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες πέρασαν τέλεια. Μάλιστα ο Τανιμανίδης δεν ξέχασε και την επερχόμενη επέτειο και έτσι είπε να κάνει ένα πολύ ''αστραφτερό'' και υπέρογκο δώρο στην Μπόμπα.

Γράφουν λοιπόν στην ανάρτησή τους στο instagram:

«Πέρασαν κιόλας 4 χρόνια… Μια ζωή μαζί. #anniversary #weddinganniversary».