«Ήταν πάρα πολλά λεφτά για πρωτοεμφανιζόμενη» - Το υπέρογκο ποσό που έπαιρνε στη Λάμψη η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Η αποκάλυψη της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήταν πάρα πολλά λεφτά για πρωτοεμφανιζόμενη» - Το υπέρογκο ποσό που έπαιρνε στη Λάμψη η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τρίτης 25/10 η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, σειρά από την οποία έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση, με αφορμή τα όσα είπε η Κάτια Δανδουλάκη για τον Χρίστο Πολίτη.

Το ποσό που έπαιρνε ως πρωτοεμφανιζόμενη στη Λάμψη η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

«Εγώ θα σου πω τη δική μου άποψη. Ήμουν πρωτοεμφανιζόμενη και έπαιρνα λεφτά –για την περίοδο εκείνη- συγκλονιστικά. Για τα δεδομένα; Πρωτοεμφανιζόμενη; Τι να σου πω τώρα… Έπαιρνα 600.000 δραχμές τον μήνα. Ήταν πάρα πολλά λεφτά για πρωτοεμφανιζόμενη.

Όλα αυτά που λέει ο Χρίστος Πολίτης είναι δική του οπτική σε αυτό που ζούσε. Δεν βίωσα το ίδιο πράγμα. Εγώ βίωσα μία εξαιρετική συνθήκη από όλες τις απόψεις. Δεν κατάλαβα η Κάτια Δανδουλάκη να χαίρει προνομιακής μεταχείρισης. Δεν είχα και πολλές σκηνές μαζί τους», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η ηθοποιός είχε μιλήσει και παλαιότερα για την λάμψη

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία λίγο καιρό πριν προχώρησε σε αποκαλύψεις για τα προσωπικά της, βρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ, την Παρασκευή 29/4, και μίλησε για το παρελθόν της και συγκεκριμένα για τον ρόλο της στην "Λάμψη".

Η ηθοποιός έχει να θυμάται μόνο ευχάριστα πράγματα από την εποχή εκείνη, ωστόσο, όπως αποκάλυψε, δεν επιθυμούσε να συνεχίσει την παραμονή της όλα τα χρόνια της σειράς, καθώς θεωρεί πως κάθε ηθοποιός είναι αναγκαίο να αναζητά νέα πράγματα και να πειραματίζεται όσον αφορά τη δουλειά του.

«Ήταν πολύ επιτυχημένο σίριαλ και πολύ μεγάλη εμπειρία για εμένα. Έκατσα πέντε χρόνια κι έφυγα. Τα γυρίσματα ήταν πολύ οργανωμένα κι αυστηρά. Ο Νίκος Φώσκολος ήταν πρώτα αυστηρός με τον εαυτό του, οπότε απαιτούσε από τους συνεργάτες του να είναι πειθαρχημένοι και να κάνουν αυτό που καλούνται. Εμένα με έλεγε ελβετικό ρολόι γιατί δεν έχανα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ήταν εξαιρετική εμπειρία, μου έδωσε πολλά πράγματα. Απλά κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να φύγω γιατί ταυτίζεσαι μετά με το ρόλο και θεωρώ ότι ο ηθοποιός πρέπει να ψάχνεται».