Ασυγκράτητοι Ηλίας Βρεττός και Αναστασία Δεληγιάννη σε βραδινή έξοδο - Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα τρυφερά τετ α τετ

Πιο διαχυτικοί από ποτέ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ασυγκράτητοι Ηλίας Βρεττός και Αναστασία Δεληγιάννη σε βραδινή έξοδο - Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα τρυφερά τετ α τετ

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που είδαμε τον Ηλία Βρεττό με την Αναστασία Δεληγιάννη να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας -δείτε εδώ το εντυπωσιακό νυφικό της, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την σχέση τους. Όπως είναι φυσικό, οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον και δεν διστάζουν να το δείξουν.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τους "τσάκωσε" σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής όπου απόλαυσαν live τον Πέτρο Ιακωβίδη και την Josephine.

Φυσικά, οι δυο τους δεν μπορούσαν να κρατηθούν μιας και τα τρυφερά τους τετ α τετ τα λένε όλα. Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Αναστασίας Δεληγιάννη και του Ηλία Βρεττού

Ηλίας Βρεττός - Αναστασία Δεληγιάννη
Ηλίας Βρεττός - Αναστασία Δεληγιάννη: Βραδινή έξοδος
Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι
Τρυφερά τετ α τετ για την Δεληγιάννη και τον Βρεττό

Έτοιμοι να γίνουν γονείς ο Ηλίας Βρεττός και η Αναστασία Δεληγιάννη - «Γι' αυτό παντρεύονται δύο άνθρωποι»

Πριν από ένα μήνα περίπου, ο Ηλίας Βρεττός και η αγαπημένη του, Αναστασία Δεληγιάννη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου (δείτε εδώ βίντεο από τον πρώτο τους χορό στο γλέντι) και με αυτό τον τρόπο επισφράγισαν την αγάπη τους.

Το πρωί της Τετάρτης 19/10, ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και, όπως είναι επόμενο μετά από αυτό το βήμα στη σχέση τους, ρωτήθηκε για την επιθυμία του ζευγαριού να γίνουν γονείς. Ο ίδιος απάντησε, λοιπόν, πως θα το ήθελε πολύ, γι' αυτό άλλωστε ανέβηκε και τα σκαλιά της εκκλησίας με την καλή του.

«Θα το ήθελα πάρα πολύ. Νομίζω ότι γι' αυτό παντρεύονται δύο άνθρωποι, για να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια. Εύχομαι να μας αξιώσει ο θεός να κάνουμε παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.