«Κυρία Χριστοπούλου μου…» - Η απάντηση της Ραμόνας Βλαντή σε όσα ειπώθηκαν στο «Πρωινό μας»

«Την επόμενη φορά που θα μιλήσετε στο ονομά μου να ξέρετε τουλάχιστον ποια είμαι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Κυρία Χριστοπούλου μου…» - Η απάντηση της Ραμόνας Βλαντή σε όσα ειπώθηκαν στο «Πρωινό μας»

Η Ραμόνα Βλαντή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram είναι ιδιαίτερα ενεργή καθώς της αρέσει όσο τίποτα άλλο να μοιράζεται διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η ίδια αποφάσισε να κάνει μια άκρως διαφορετική ανάρτηση και "έσπασε" για τα καλά την σιωπή της με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης (26/10) η Έλενα Χριστοπούλου στην εκπομπή "Πρωινό μας".

Μεταξύ άλλων, η ίδια δεν δίστασε να τοποθετηθεί καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ήθελε να υπενθυμίσει σε όσους το έχουν ξεχάσει ποια στα αλήθεια είναι. Κατά κύριο λόγο το φανερό ξέσπασμά της προήλθε από την αντίδραση που παρατήρησε.

Οι δηλώσεις της Ραμόνας Βλαντή

Μάλιστα, δεν δίστασε να τονίσει χαρακτηριστικά: «Με αφορμή ένα απόσπασμα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, σχολιάζανε τις δηλώσεις μου όσο αναφορούσαν την Βίκυ Καγιά -δείτε εδώ τί είχε αναφέρει για την ίδια. Συνήθως εγώ δεν απαντάω σε αυτά που λένε αλλά είναι η αλήθεια μου και είναι βασισμένο στις γνώσεις μου. Όταν κάνεις κριτική δεν μπορείς να το κάνεις με μια διπλωματία, το θεωρώ υποκρισία.

Δεν μπορούσα να είμαι σαν χαζοβιόλα. Την επόμενη φορά που θα μιλήσετε στο ονομά μου να ξέρετε τουλάχιστον ποια είμαι. Κυρία Χριστοπούλου έχω δουλέψει χτον χώρο της μόδας από τα 15 μου επαγγελματικά. Και έχω δουλέψει δίπλα σε σπουδαίους ανθρώπους και έχουν συμβάλει στην γυναίκα που είμαι σήμερα. Δεν έχω ξεφυτρώσει σαν τα μανιτάρια όπως είναι οι υπόλοιπες influencerκαι instagrammers. Οπότε ό,τι λέω ξέρω και το λέω πάνω σε αυτό το κομμάτι».

Τί έχει δηλώσει η Έλενα Χριστοπούλου για την Ραμόνα Βλαντή;

Τις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε για ακόμη μια φορά η Ραμόνα Βλαντή κατά της Βίκυς Καγιά την οποία δεν θεωρεί διόλου “Fashion Expert” (δείτε εδώ χαρακτηριστικά όσα είπε), σχολίασε το πρωί της Τετάρτης 12/10 η εκπομπή Πρωινό μας.

Αρχικά, η Έλενα Χριστοπούλου είπε: «Η Βίκυ Καγιά έχει υπάρξει ένα πολύ δυνατό, επιτυχημένο μοντέλο», με την Φαίη Σκορδά να παίρνει τον λόγο και να λέει χαρακτηριστικά: «Σιωπή, υποστηρίζει την Καγιά».

«Όχι, δεν είμαι τρελή, δεν το λέω έτσι, αλλά κάποια πράγματα να τα λέμε. Η Βίκυ Καγιά έχει περπατήσει σε μεγάλες πασαρέλες στο εξωτερικό, παρουσιάζει εκπομπές μόδας, πολλά χρόνια επιτυχημένα. Για να είσαι Fashion Expert πρέπει να διαβάζεις, πρέπει όταν μιλάς να μην πετάς μπαρούφες πρέπει όταν μιλάμε για σχεδιαστές να ξέρουμε τι λέμε, όταν δεν ξέρουμε να μη λέμε», κατέληξε η Έλενα Χριστοπούλου.