«Η Ελένη Μενεγάκη δεν με έχει καλέσει ποτέ στην εκπομπή της, δεν είναι κάτι που το έχω βαθιά επιθυμία»

"Κόλαφος" πασίγνωστη ηθοποιός κατά της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το πρωί της Τετάρτης (26/10) μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε η Χριστίνα Τσάφου. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για την Ελένη Μενεγάκη ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει το παράπονό της για την ίδια.

Να τονίσουμε πως πριν από λίγο καιρό η γνωστή ηθοποιός είχε "βυθιστεί" στο πένθος καθώς αγαπημένο της πρόσωπο έφυγε από την ζωή.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Τσάφου

«Είχα γνωρίσει την Ελένη Μενεγάκη όταν έπαιζα στο Πάτερ Ημών. Είχα δει πόσο λεπτή είναι, πόσο όμορφη είναι και την θαύμασα και πόσο ωραία τα έλεγε. Δεν έχω παράπονο, σιγά. Νομίζω, όμως, ότι δεν έχω πάει ποτέ. Δεν είναι κάτι για το οποίο έχω βαθιά επιθυμία».

«Εύχομαι να μην βρεθώ στην ανάγκη να συνεργαστώ...»

Μία αποκαλυπτική και άκρως εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Τσάφου το πρωί της Τετάρτης 15/6 στο Super Κατερίνα. H κορυφαία ηθοποιός που όταν ξέσπασαν οι καταγγελίες είχε τοποθετηθεί εκτενώς, αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τους Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη, και αποκαλύπτει αν θα ξανά συνεργαζόταν μαζί τους.

«Μου έχουν ξανακάνει αυτή την ερώτηση (για συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη) κι έχω πει όχι. Μακάρι να αθωωθεί και να έχει δίκιο αλλά για δικούς μου λόγους είναι όχι. Έχω κάνει μια λίστα κι έχω βάλει τα συν και τα πλην. Εύχομαι να μην βρεθώ στην ανάγκη να συνεργαστώ με κάποια ονόματα που έχω βάλει κι είναι ελάχιστα» ανέφερε η Χριστίνα Τσάφου.

«Με τον Παύλο Χαϊκάλη έχω δουλέψει πολύ και τον εκτιμώ πέρα από οτιδήποτε. Είναι καλός ηθοποιός και συνάδελφος. Να πω ψέματα; Τώρα αν έχει ενοχλήσει είναι άλλο ζήτημα κι αν θυμάμαι καλά, έχει ζητήσει συγγνώμη αυτός ο άνθρωπος» συμπλήρωσε.