«Έχω πέσει και θύμα...» - Σοκάρει ο Αλέξης Παππάς για την γυναίκα που τον παραπλάνησε

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έχω πέσει και θύμα...» - Σοκάρει ο Αλέξης Παππάς για την γυναίκα που τον παραπλάνησε

Ο Αλέξης Παππάς είναι μία προσωπικότητα που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού ιδιαίτερα μετά την συμμετοχή του στο Survivor, αλλά και στο The Bachelor 2. Πολλές φορές οι απόψεις του δίχασαν τον κόσμο, όμως ο ίδιος φαίνεται πως προχωρά τη ζωή του χωρίς να δυσανασχετεί και παρόλο που ο γάμος του με την νικήτρια του ριάλιτι αγάπης δεν κράτησε φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια μίας άλλης γυναίκας.

Μάλιστα, βρέθηκε και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, την Τρίτη 25/10, και μίλησε για τις σχέσεις του, αποκαλύπτοντας πως στο παρελθόν είχε πέσει θύμα διαδικτυακής απάτης, καθώς η κοπέλα με την οποία συζητούσε ήταν ένα ψέμα.

Η αποκάλυψη του Αλέξη Παππά για την διαδικτυακή του απάτη

«Οτιδήποτε γίνεται μία φορά γίνεται και original, την δεύτερη φορά δεν είναι τόσο original. Δεν θα έχει τον ίδιο παλμό, την ίδια δυναμική», είπε αρχικά για το Survivor All Star.

Και συμπλήρωσε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Έχει ταυτιστεί με το Survivor, άρα εάν δεν είναι στο All Star δεν μπορεί κάποιος με σαφήνεια να το αποκαλέσει All Star γιατί θα λείπει ένα σημαντικό κομμάτι».

Και κατέληξε: «Έχω πέσει και θύμα διαδικτυακής απάτης. Παρουσιαζόταν η άλλη ως μια κοπέλα πάρα πολύ όμορφη και τελικά μετά από ενάμιση χρόνο αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αυτή, ήταν μια άλλη».

Όλη η αλήθεια για την κόντρα του με τον Τζέιμς Καφετζή δύο χρόνια μετά το Survivor

Ο Τζέιμς Καφετζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, την Τετάρτη 19/10, και μίλησε για την συμμετοχή του στο Survivor 4, αλλά και για την πιθανότητα του να βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο για το All Star Game.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, όμως, παρενέβη τηλεφωνικά ο Αλέξης Παππάς, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στο παιχνίδι, αλλά οι σχέσεις τους ήταν πολύ κακές. Το ίδιο ίσχυε και για τον Τριαντάφυλλο, ωστόσο φαίνεται πως αυτό έχει αλλάξει. Ο ίδιος, λοιπόν, βρήκε την ευκαιρία να εξηγήσει τι ήταν αυτό που τον είχε ενοχλήσει και τον είχε κάνει να στραφεί εναντίον του.

«Να πω κάτι που δεν έχει ακουστεί; Γιατί πολλοί έχουν την απορία γιατί είχα εναντιωθεί μαζί σου Τζέιμς. Και τώρα θα πω κάτι που δεν έχω πει ποτέ. Κάτι μου είχε σφυρίζει κάποιος, ότι μπορεί να έχεις και κινητό μέσα στο παιχνίδι και αυτό με είχε εξοργίσει. Δεν το είχαμε πει ποτέ όμως. Αυτό ήταν κάτι που δε μου άρεσε», είπε ο Αλέξης Παππάς.

«Και εγώ το είχα ακούσει αυτό είναι η αλήθεια και μου είχαν πει ότι το φόρτιζα με θετική ενέργεια. Εσύ είχες κινητό Αλέξη μου; Η αλήθεια είναι πως με τον Παππά δεν έχω βρεθεί ποτέ μετά το Survivor», απάντησε έπειτα ο Τζέιμς Καφετζής.