Χριστίνα Μπόμπα: Ό,τι πιο γλυκό - Η αντίδραση των διδύμων βλέποντας την μαμά τους στην τηλεόραση

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Μπορεί μερικές φορές να αφήνει τις δίδυμες στο σπίτι για να περάσει λίγο χρόνο με τον άντρα της, όμως, κατά κύριο λόγο, η Χριστίνα Μπόμπα περνά όλη της την ημέρα δίπλα στις δύο κόρες της, οι οποίες έχουν ανάγκη την φροντίδα της.

Έτσι, λοιπόν, αποφάσισαν να δουν όλες μαζί της συνέντευξη που παραχώρησε η ίδια στην Ελένη Μενεγάκη, το απόγευμα της Τετάρτης 26/10 και η αντίδραση των παιδιών της ήταν ό,τι πιο γλυκό κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αυτή τη στιγμή. Η νέα μαμά απαθανάτισε το γεγονός και το δημοσίευσε, μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκεντρώνοντας πληθώρα σχολίων και like.

Η αντίδραση των διδύμων όταν είδαν την Χριστίνα Μπόμπα στην τηλεόραση

«Σήμερα οι πιο γλυκές τηλεθεάτριες συντονίστηκαν στην Ελένη Μενεγάκη και είδαν τη μαμά!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Χριστίνα Μπόμπα κόρες
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Η συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και οι δύο κόρες τους έχουν ήδη γίνει διάσημες στα social media, τα οποία και οι δύο χρησιμοποιούν καθημερινά παρουσιάζοντας στιγμές από την προσωπική τους ζωή.

Η πρώτη, λοιπόν, 16 μήνες αφότου γέννησε, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής "Ελένη", την Τετάρτη 26/10 και μίλησε με την Ελένη Μενεγάκη για το πόσο έχει αλλάξει "ο κόσμος της" από τότε, μαζί και η εμφάνισή της (δείτε εδώ πως κατάφερε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης).

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Μπόμπα για την εγκυμοσύνη της

Μάλιστα, αναφέρθηκε αναλυτικά για την εξωσωματική στην οποία υποβλήθηκε για να μπορέσει να γίνει μαμά και εξήγησε πως τίποτα δεν ήταν τελικά όσο απλό νόμιζε πως θα είναι: «Και εγώ νόμιζα ότι είναι πολύ εύκολο να μείνεις έγκυος αλλά τελικά δεν ήταν. Έλαβα χιλιάδες μηνύματα από γυναίκες από όλες τις ηλικίες που ταυτίζονταν μαζί μου».