Στιγμές ευτυχίας για την Λάουρα Νάργες δίπλα στον μικρό Αλέξανδρο - Η ανάρτηση που "έριξε" το Instagram

Πρωτόγνωρα γεγονότα για τη νέα μανούλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Λάουρα Νάργες
Instagram / Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες, μπορεί να έζησε μία περιπέτεια το πρώτο βράδυ που επέστρεψε από το μαιευτήριο με τον γιο της, όμως πλέον έχει αρχίσει να συνηθίζει την νέα της καθημερινότητα και απολαμβάνει όλο τον χρόνο που περνά δίπλα στον γιο της.

Μάλιστα, μοιράζεται συχνά και διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με εκείνον μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ενημερώνει το κοινό της σχετικά με όσα γνωρίζει πλέον εκείνη ως μαμά, αλλά και με όσα κάνει το παιδί της που την ξετρελαίνουν.

Την Τετάρτη 26/10, λοιπόν, δημοσίευσε μία φωτογραφία, δείχνοντας σε όλους πως ο μικρός Αλέξανδρος απέκτησε ένα αγαπημένο παιχνίδι. Για την ίδια είναι κάτι πρωτόγνωρο και άκρως συγκινητικό, γι' αυτό και δεν θέλησε να το κρατήσει για τον εαυτό της. Φυσικά, τα μηνύματά της γέμισαν για άλλη μία φορά με χαριτωμένα σχόλια.

Αυτό είναι το αγαπημένο παιχνίδι του γιου της Λάουρας Νάργες

Λάουρα Νάργες γιος
Instagram / Λάουρα Νάργες

Το βίντεο της ραδιοφωνικής παραγωγού με τον νεογέννητο γιο της

Μία ημέρα αφού ο γιος της Λάουρας Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι έκλεισε ένα μήνα ζωής (δείτε εδώ την εορταστική ανάρτηση της πρώτης), η νεαρή μανούλα δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να δείξει πως έχει αλλάξει η ζωή της μετά την άφιξη του παιδιού της.

Πιο συγκεκριμένα, η ραδιοφωνική παραγωγός απαθανάτισε τον εαυτό της το απόγευμα του Σαββάτου 22/10, την ώρα που προσπαθούσε να φάει το φαγητό της, κρατώντας στην αγκαλιά της τον μικρό Αλέξανδρο, όπως θα τον ονομάσουν, ο οποίος κοιμόταν χωρίς να καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του.

«Αγκαλίτσες. Δεν ξεκολλάμε ο ένας από τον άλλο με τίποτα. Νέος τρόπου να τρώμε», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.