Χλιδάτες διακοπές στις Μαλδίβες για τον Snik και την Γιώτα Ιωαννίδου - Οι βόλτες με το τζετ σκι και το υπερπολυτελές ξενοδοχείο τους

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Snik
Instagram / Snik

Ο Snik είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς, αφού έχει πιαστεί πολλές φορές στα χέρια είτε με άλλους τράπερ είτε με απλούς θαμώνες σε νυχτερινά κέντρα και ακόμα δεν έχει τελειώσει η χρονιά. Παρόλα αυτά, η συμπεριφορά του δεν είναι ο μόνος λόγος που το όνομά του κυκλοφορεί παντού.

Ο ίδιος είναι φουλ ερωτευμένος με την Γιώτα Ιωαννίδου και κάθε φορά που κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω τους (δείτε εδώ την εμφάνισή τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο). Οι δυο τους συνηθίζουν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί και τα ταξίδια είναι ένα από αυτά.

Αυτές τις μέρες βρίσκονται στις εξωτικές Μαλδίβες και το υλικό που δημοσιεύουν στα προφίλ τους στο Instagram από τις στιγμές τους εκεί είναι ατελείωτο. Το "μενού" συμπεριλαμβάνει φωτογραφίες από το χλιδάτο ξενοδοχείο τους, από τις βόλτες τους με το τζετ σκι, μέχρι και το πλούσιο πρωινό τους.

Φωτογραφίες από το ταξίδι του Snik και της Γιώτας Ιωαννίδου στις Μαλδίβες

Γιώτα Ιωαννίδου
Instagram / Γιώτα Ιωαννίδου

Snik
Instagram / Snik

Snik Μαλδίβες
Instagram / Snik

Snik Μαλδίβες ξενοδοχείο
Instagram / Snik

Snik διαμονή στις Μαλδίβες
Instagram / Snik

Πόσα παίρνει ο τράπερ για να τραγουδήσει λίγες ώρες σε κάποιο μαγαζί

Είπα να ξεκινήσω με κάτι χαλαρό, εδώ στο Vanda's blog του Youweekly.gr γιατί μέσα στην ημέρα έρχεται σούπερ καυτό αποκλειστικό για τον μυστικό γάμο της κουίν Ντίνας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2/10 (δείτε εδώ το νυφικό της). Θα φύγω από την showbiz - για τώρα - και θα πάω στην τραπμπιζ... (χαχα) και συγκεκριμένα στον Snik που τον τελευταίο καιρό ζει τον έρωτά του με τη νέα του σύντροφο.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο SNIK είναι Έλληνας τράπερ και συνιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρίας ATH RECORDS. Μεγάλωσε στην Κηφισιά Αθηνών μέχρι την ηλικία των 12 ετών. Έπειτα από το χωρισμό των γονιών του, εγκαταστάθηκε με τη μητέρα του στο κέντρο της πόλης των Αθηνών. Από μικρός ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και το σκέιτμπορντ ενώ οι μουσικές του επιρροές από ραπ ήταν οι Ημισκούμπρια και ΖΝ. Το 2009, σε ηλικία 22 ετών, εγκαταστάθηκε για δύο χρόνια στο Λονδίνο όπου δούλεψε ως μπάρμαν.

Τον Μάρτιο του 2021,κυκλοφόρησε το κομμάτι Χειμώνες ένα κομμάτι που σύμφωνα με την IFPI έγινε χρυσό σε ψηφιακές πωλήσεις από την πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας του. Στις 18 Απριλίου κυκλοφόρησε το κομμάτι DIAMANTI σε παραγωγή Bret Beats και έγινε πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Τον Δεκέμβριο του 2021 σε συνεργασία με τον FLY LO κυκλοφόρησαν το άλμπουμ με τίτλο Chinchilla. Tον Ιανουάριο του 2022 κυκλοφορεί το νέο ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο 1987. Το άλμπουμ περιλαμβάνει στο σύνολο 11 τραγούδια σε ορισμένα από τα οποία συνεργάστηκε με τον Rack,την Marseaux,τον Toquel, τον Vlospa,τον Salva, τον Gameboy και τον Phen.

Snik λεφτά

Πλέον είναι ένας από τους πιο περιζήτητους τράπερ και τραγουδά συχνά πυκνά σε μαγαζιά για κάποιες guest εμφανίσεις. Μέσα, συγκεκριμένα, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μοιράζεται συνεχώς στιγμιότυπα από την πλούσια θα έλεγε κανείς καθημερινότητά του και τα πανάκριβα ρολόγια και αμάξια που χρησιμοποιεί.

Αναρωτιέστε κι εσείς που βρίσκει τα χρήματα για όλα αυτά; Θα σας πω εγώ γιατί είναι εύκολο. Είναι εύκολο κανείς να έχει τόσα όταν για μια εμφάνιση σε μαγαζί αμείβεται από 5.000 ευρώ και πάνω. Απλησίαστο τον χαρακτηρίζουν κάποιοι μαγαζάτορες ενώ κάποιοι άλλοι τα δίνουν και με το παραπάνω για να τον έχουν στο μαγαζί τους, γιατί ξέρουν πως το κέρδος θα τους έρθει πίσω διπλό αφού έχει μεγάλο φανατικό κοινό που τον ακολουθεί παντού...