Ανέβασε φωτογραφία με εσώρουχα, χωρίς καθόλου ρετούς, να φαίνονται όλες οι ατέλειες - Ακομπλεξάριστη η Σοφία Χατζηπαντελή

Ξεσήκωσε τα πλήθη για ακόμα μια φορά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@sophiahadjipanteli
Instagram/@sophiahadjipanteli

Μια από τις παρουσίες που πέρασε και... όντως ακούμπησε από το GNTM 5! Η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε guest εμφανίσεις στο ριάλιτι, για ελάχιστα μόνο επεισόδια (δείτε εδώ πόσο πληρωνόταν γι' αυτά) και παρά το γεγονός πως τώρα δεν συμμετέχει, όλοι ακόμα συζητάνε για εκείνη! Ο χαρακτήρας της και οι απόψεις της για το γυναικείο κορμί και την διαφορετικότητα ενθουσίασαν το κοινό, που την λάτρεψε και πλέον την αποθεώνει διπλά στα social media.

Ένα από τα μότο της Χατζηπαντελή είναι ότι οι ατέλειες δημιουργούν το τέλειο γι' αυτό και δεν "κόλλησε" στο να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της με εσώρουχα, χωρίς ρετούς, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Σε μια εποχή που το photoshop πάει κι έρχεται - το έχουμε δει να συμβαίνει ακόμα και σε εξώφυλλα που έχουν ήδη κυκλοφορήσει - η Σοφία Χατζηπαντελή προβάλει πως η αλήθεια είναι τέλεια όταν υπάρχουν ατέλειες.

Η ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή

Σοφία Χατζηπαντελή αρετουσάριστη φώτο

Έχει δώσει όνομα στο μονόφρυδό της

Η “βασίλισσα των ενωμένων φρυδιών” κληρονόμησε αυτό το χαρακτηριστικό από τη μαμά της και το... εξέλιξε. Από ξανθιά και λεπτοφρύδα μερικοί... μήνες δρόμος μέχρι να πυκνώσουν και να τα βάψει μαύρα βλέποντας ένα βιντεάκι στο YouTube. «Μια μέρα, θυμάμαι, είχα δει ένα βίντεο στο YouΤube όπου κάποια κοπέλα χρωμάτιζε τα φρύδια της. Προσπάθησα να κάνω το ίδιο, αλλά κάτι πήγε στραβά και κατά λάθος μου προέκυψαν μαύρα. Ο αδελφός μου μού είπε ότι του άρεσε το αποτέλεσμα, οπότε τα κράτησα», έχει πει, δημιουργώντας παράλληλα (και προς επίρρωση της αλλαγής της) το #UnibrowMovement, ένα body positive κίνημα, που αγνοεί τα «πρέπει» και προωθεί την ομορφιά χωρίς καλούπια. Γιαί όχι, αφού κάνει κι αυτό μαζί της καριέρα και μάλιστα έχει και όνομα: “Βερόνικα”!

Σοφία Χατζηπαντελή

Οι... δυο τους, λοιπόν, κάνουν τη δική τους «επανάσταση» κατά των παγιωμένων προτύπων της «τέλειας ομορφιάς» - και πετυχαίνουν να θέλεις να τις αντιγράψεις. Πώς θα το πετύχεις; Φρόντισε τα φυσικά σου φρύδια με καστορέλαιο που τα θρέφει και μην χρησιμοποιήσεις τσιμπιδάκι για τουλάχιστον έναν μήνα (ούτε ψαλιδάκι). Εάν είναι ξανθά, δοκίμασε να τα βάψεις πιο σκούρα, όπως η Σοφία. Χτένιζέ τα συχνά για να πάρουν μια συγκεκριμένη φορά και... αγάπησέ τα! Όσον αφορά στην ένωσή τους στο μεσόφρυο, θα την πετύχεις μόνο εάν είναι... γραμμένο στο DNA σου, ειδάλλως οι λίγες τρίχες που υπάρχουν εκεί μπορούν να τονιστούν ελαφρά με λίγη σκούρα σκιά, χωρίς φυσικά να κάνεις υπερβολές, γιατί θα γίνεις καρικατούρα.