Σούσουρο στο διαδίκτυο με την Ιωάννα Μπέλλα και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν

Έκανε photoshop σε εξώφυλλο που είχε ήδη κυκλοφορήσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Η Ιωάννα Μπέλλα είναι Ελληνίδα μοντέλο, βραβευμένη ως Σταρ Ελλάς 2018, που εκπροσώπησε την Ελλάδα στο παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος. Γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 1996 στη Βέροια, όπου και μεγάλωσε. Από την ηλικία των επτά ετών και για περίπου δέκα χρόνια, ασχολούνταν με το βόλεϊ, ενώ υπήρξε και μέλος της Εθνικής Ομάδας Πετοσφαίρισης. Σταμάτησε όμως εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού που υπέστη. Σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει αισθητική και δερματολογία ενώ για μικρό χρονικό διάστημα, δούλευε παράλληλα ως υποδοχή σε νυχτερινό μαγαζί.

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να ακολουθήσει σπουδές δημοσιογραφίας στο ANT1 MediaLab. Παράλληλα, εργαζόταν αρχικά σε ινστιτούτο αισθητικής και έπειτα ως βοηθός του makeup artist Παντελή Τουτουντζή.

Ξεκίνησε την ενασχόληση της με το modeling, το 2016, με τη συμμετοχή της σε ψυχαγωγικές εκπομπές ως μοντέλο μακιγιάζ. Το πρώτο πρακτορείο με το οποίο συνεργάστηκε ήταν το ελληνικό VN Models. Τον Οκτώβριο του 2017, περπάτησε στην πασαρέλα του Athens Xclusive Designers Week στο Ζάππειο με δημιουργία Galanu Couture ενώ ένα μήνα αργότερα, έκανε editorial για το ελληνικό περιοδικό Elle.

Την άνοιξη του 2018, έκανε την πρώτη της καμπάνια με την εταιρεία Bodytalk ενώ ακολούθησε η καμπάνια με την εταιρεία Bluepoint. Στις 30 Σεπτεμβρίου 2018, συμμετείχε στον ετήσιο διαγωνισμό Σταρ Ελλάς, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση. Ως Σταρ Ελλάς, εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος 2018 στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, όπου δεν είχε εκπρόσωπο για δύο συνεχόμενα έτη.

Το 2019, έκανε καμπάνιες για τις εταιρείες Karkalis Jewls και MED Luxurious. To 2020, έκανε καμπάνιες για τον σχεδιαστή νυφικών Demetrios και την εταιρεία ρούχων Beach City. Επίσης, πόζαρε στα εξώφυλλα των περιοδικών Torius (Λος Άντζελες, ΗΠΑ), L' Officiel (Κύπρος) και Shape (Ελλάδα). Το 2021, έκανε editorial για το περιοδικό L' Officiel (Αυστρία) και εξώφυλλα για τα περιοδικά A&E, Ellements και Victor (Ντουμπάι), το οποίο πια είναι και η έδρα της καθώς αποφάσισε για πολλούς λόγους να αφήσει πίσω της την Ελλάδα (δείτε εδώ φωτογραφίες από το σπίτι που έμενε στη Γλυφάδα).

Ωστόσο, είναι ένας πολύ ενεργός χρήστης των social media και εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί μια απίστευτη είδηση για την ίδια.

Η Ιωάννα Μπέλλα και το photoshop

Υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν Photoshop στα ίδια τα εξώφυλλα που βγήκαν, αλλά αφού βγήκαν. Μια τέτοια περίπτωση φαίνεται να είναι το μοντέλο Ιωάννα Μπέλα, το οποίο πριν λίγους μήνες (τον Ιούνιο του ’22) ανέβασε στο Instagram το τεύχος του Shape Mag που την έχει για εξώφυλλο. Το ίδιο το τεύχος είχε κυκλοφορήσει πριν δύο χρόνια σχεδόν, τον Ιανουάριο του ’21.

Ιωάννα Μπέλλα

Όμως το εξώφυλλο του Shape Mag ήταν αρκετά διαφορετικό, όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς αν κοιτάξει το πρόσωπο του μοντέλου:

Ιωάννα Μπέλλα instagram

Ξαφνιάστηκε μέχρι και η Ζωζώ:

Ωστόσο, ας παραδεχθούμε, είτε με photoshop είτε χωρίς, το ίδιο κουκλάρα παραμένει!