Πρωινό: «Πόσο θα κάτσει ακόμα και η Κορινθίου; Καμιά βδομάδα ακόμα» - "Κόλαφος" ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα

«Δεν είναι ψυχρός και απόμακρος άνθρωπος»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πρωινό: «Πόσο θα κάτσει ακόμα και η Κορινθίου; Καμιά βδομάδα ακόμα» -

Η νέα προσθήκη στην εκπομπή, «Πρωινό» με την Μαρία Κορινθίου είναι γεγονός μετά από την οικειοθελή αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού -δείτε εδώ το νέο της επαγγελματικό βήμα στον ΑΝΤ1. Φυσικά, η ένταξή της έγινε πολύ ομαλά.

Έτσι, το πρωί της Πέμπτης (27/10) ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την Μαρία Κορινθίου. Μάλιστα, στην αρχή ο παρουσιαστής δεν δίστασε να αναφέρει όλο χιούμορ: «Ε, πόσο θα κάτσει ακόμα και η Κορινθίου; Καμιά βδομάδα ακόμα. Να σκάσουν οι οχτροί μας».

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής πρόσθεσε: «Δεν μπορείς να φανταστείς με πόσο καλά λόγια μου μιλάει ο κόσμος για σένα. Πόσο καλό παιδί, πόσο σε αγαπάνε και μου λένε ότι είσαι ένας χαμογελαστός άνθρωπος με καλή καρδιά που φαίνεται στην τηλεόραση. Αυτό μου λένε, είναι αλήθεια. Και όχι ψυχρός και άνθρωπος απόμακρος».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για την Μαρία Κορινθίου

«Είναι ψυχοφθόρο! Δεν θέλω να...» - Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου για το Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε το πρωί της Κυριακής 23/10 η Μαρία Κορινθίου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο της στο Πρωινό αλλά και στα νούμερα τηλεθέασης.

«Είμαι μια χαρά στο Πρωινό. Δε βλέπω τον ανταγωνισμό, ούτε τα νούμερα. Είναι ό,τι βλέπω από εσάς και ό,τι πιάνει το ραντάρ μου. Δε με απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης. Εμένα με νοιάζει ο κόσμος. Δε μπαίνω καν στη διαδικασία να δω τα νούμερα. Ούτε καν. Δε θέλω να μπω στο πρώτο κομμάτι της εκπομπής με την επικαιρότητα. Ενημερώνομαι, ξέρω ακριβώς τις ειδήσεις και την επικαιρότητα αλλά δεν… Δεν μπορώ… Αυτό το πράγμα…Πραγματικά δε ξέρω πως αντέχουν να έχουν καθημερινά τόσο άμεση επαφή με την επικαιρότητα. Είναι ψυχοφθόρο… Δε θέλω, μια χαρά είμαι», είπε αρχικά.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα της εκπομπής για το πόσο καιρό θα μείνει στο Πρωινό αλλά και για τους “εχθρούς τους”: «Αυτό που είπε ο Γιώργος Λιάγκας δεν ήταν μπηχτή, ήταν νάζι. Δε ξέρω ποιοί είναι οι εχθροί που είπε. Ούτε σε αυτά δίνω σημασία εγώ».