«Όταν ξεκίνησαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, είπαν...» - Η σπάνια αναφορά της Ελένης Μενεγάκη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Όταν ξεκίνησαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, είπαν...» - Η σπάνια αναφορά της Ελένης Μενεγάκη

Μετά από την απολογία του Σάββα Πούμπουρα στον αέρα της εκπομπής, «Ελένη» στην συνέχεια προβλήθηκε ένα ψυχολογικό θέμα με τις εκρήξεις στα ζευγάρια που ενδεχομένως προκαλεί μεγάλο ανταγωνισμό ανάμεσά τους.

Έτσι λοιπόν, το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό της Ελένης Μενεγάκη για να δώσει το δικό της παράδειγμα ήταν ο Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά.

Μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το ζευγάρι που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας και αναρωτιέμαι όταν αυτοί για πρώτη φορά είπαν «πάμε να δουλέψουμε μαζί» είπαν ποιανού το όνομα θα μπει πρώτο;». Όπου στην συνέχεια κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν το πιστεύω»,

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη

Αποκάλυψη 2 χρόνια μετά την αποχώρηση της Μενεγάκη από τον ALPHA - Τι συνέβη με τους συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες

Καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωινό μας" βρέθηκε η Μαρία Μπακοδήμου με αφορμή την εκπομπή της "Γειά σου" η οποία προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΙ. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον ALPHA πριν από 2 χρόνια.

Στην τελευταία της εκπομπή είχε γίνει χαμός από τους συνεργάτες πρώην και μη που βρέθηκαν στο πλατό για να την αποχαιρετήσουν μιας και όλοι πίστευαν πως δεν θα επιστρέψει πάλι στην τηλεόραση. Μάλιστα, η Ελένη μας είχε δείξει για πρώτη φορά στην κάμερα τα πρόσωπα των παιδιών της.

Η Μαρία Μπακοδήμου λοιπόν, αποκάλυψε το κλίμα που επικρατούσε πίσω από τις κάμερες την ώρα που η Ελένη Μενεγάκη ήταν στεναχωρημένη που αποχωρεί.

«Εμένα, η τελευταία εκπομπή της Μενεγάκη στην αποχώρησή της από τον Alpha, ήταν κάτι πολύ λυπηρό. Αισθάνθηκα ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πάρα πολλά στην τηλεόραση και βρήκα άδικο τον τρόπο που της φέρθηκαν και οι συνεργάτες που είχαν πάει για αποχαιρετισμό, εκτός από λίγους εκεί.

Έβλεπα έναν άνθρωπο που ήταν στεναχωρημένος, την Ελένη, και ένα περιβάλλον ανθρώπων που έκαναν selfies, κοιτούσαν το μόνιτορ, ήταν χαρούμενοι… Δεν είχαν την ενσυναίσθηση ότι αυτή η γυναίκα που έχει αφιερώσει τόσα χρόνια στην τηλεόραση και δεν έχει λείψει μία μέρα, περνάει μια δύσκολη στιγμή. Ας είμαι εκεί λίγο πιο ήσυχος», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Δεν θυμάμαι καν ποιοι είναι, δεν μιλάω προσωπικά. Θυμάμαι όμως ότι ήταν ένα κλίμα που οι άλλοι συμμετείχαν τηλεοπτικά και όχι ουσιαστικά», τόνισε.